Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008

, Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008Η Sony παρουσίασε την κολεξιόν ψηφιακές βιντεοκάμερες 2008. Στην έκθεση CES 2008 ανακοίνωσε όλα τα νέα μοντέλα σε AVCHD High-Definition, HDV High-Definition και DV Standard Definition. Το techblog.gr παρουσιάζει πρώτο όλες τις ψηφιακές βιντεοκάμερες της εταιρείας και αναμένει να τις δει από κοντά.

AVCHD HDD
, Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008Μεγαλύτεροι από κάθε άλλη φορά χρόνοι εγγραφής και απόλυτη ποιότητα εικόνας: Χωρίς κασέτες ή αποσπώμενους δίσκους, οι βιντεοκάμερες AVCHD HDD Handycam είναι ιδανικές για διακοπές και μεγάλα ταξίδια, όταν χρειάζεται να ταξιδεύετε με λίγες αποσκευές. Τώρα, με εκπληκτική χωρητικότητα σκληρού δίσκου που φθάνει μέχρι και τα 120GB, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς HDR-SR12E μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη εικόνας Full HD για δύο ολόκληρες μέρες συνεχόμενα. Παρά τους τεράστιους αυτούς χρόνους εγγραφής, είναι εύκολο να εντοπίσετε τις αγαπημένες σας λήψεις σε δευτερόλεπτα, με τις χρήσιμες λειτουργίες Film Roll Index και Face Index που σας επιτρέπουν ταχεία περιήγηση στο υλικό σας. Η ποιότητα σύλληψης στατικών εικόνων είναι εξίσου εντυπωσιακή, με κορυφαία εικόνα 16Mbps Full HD και σύλληψη στατικών εικόνων με ανάλυση μέχρι και 10 Megapixels, αναγνώριση προσώπου (Face Detection) και μηχανισμό D Range Optimiser.

AVCHD DVD
, Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008Μοιραστείτε εύκολα εικόνα και ήχο Full HD, με μια λεπτή βιντεοκάμερα: Οι βιντεοκάμερες AVCHD DVD Handycam σας επιτρέπουν να αρχειοθετείτε όλες σας τις λήψεις σε δίσκους DVD των 8cm καθώς και σε αποσπώμενες κάρτες μνήμης Memory Stick. Ο χρόνος εγγραφής ανέρχεται στις 4 ώρες με δίσκους διπλής στρώσης (dual layer) και κάρτες Memory Stick με χωρητικότητα 8GB (διατίθενται προαιρετικά). Επιπρόσθετα, το μοντέλο HDR-UX19E διαθέτει τεχνολογία HYBRID Plus η οποία αυξάνει τους χρόνους εγγραφής σε συνολική διάρκεια περίπου 7 ωρών με τη βοήθεια της εσωτερικής μνήμης 8GB και του προαιρετικού Memory Stick. Όταν ολοκληρώσετε τη λήψη σας ένα άγγιγμα του κουμπιού ‘Dubbing’ στη Handycam σας αρκεί για να εγγράψετε το υλικό σας σε δίσκους DVD των 8cm τους οποίους μπορείτε έπειτα να μοιραστείτε εύκολα με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Χωρίς να υπάρχει ανάγκη σύνδεσης με PC ή άλλες συσκευές εγγραφής, είναι εύκολο να μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας όποτε και όταν εσείς θέλετε.

HDV
, Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008Άνεση και χειροκίνητες λειτουργίες για φανατικούς φίλους της κινηματογράφησης: Οι βιντεοκάμερες HDV παραμένουν η κύρια επιλογή των έμπειρων χρηστών που απολαμβάνουν την επεξεργασία του υλικού τους δίνοντας παράλληλα σημασία στην συμβατότητα προς τα πίσω με τις υπάρχουσες συλλογές κασετών DV που διαθέτουν. Το νέο μοντέλο HDR-HC9E είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά γνωρίσματα και προηγμένες λειτουργίες όπως μέτρηση σημείου και εστίαση με χρήση της οθόνης LCD, λειτουργία peaking για την υποβοήθηση της χειροκίνητης εστίασης και χειροκίνητη εστίαση ως το άπειρο.

Standard Definition Handycam
Ακόμα και αν αγοράζετε την πρώτη σας βιντεοκάμερα, οι βιντεοκάμερες Standard Definition Handycam θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε καταπληκτικές λήψεις ευκολότερα. Τα κορυφαία μοντέλα βιντεοκαμερών Standard Definition Handycam επιτυγχάνουν καλύτερη ποιότητα εικόνας από κάθε άλλη φορά, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνολογίες που συναντώνται στις βιντεοκάμερες High Definition Handycam. Σε αυτές περιλαμβάνονται αποκλειστικές υλοποιήσεις της Sony όπως ο αισθητήρας ClearVid CMOS με τεχνολογία Exmor και επεξεργαστή BIONZ, το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας Super SteadyShot, η λειτουργία εντοπισμού προσώπων (Face Detection) και ο μηχανισμός D Range Optimiser που εξασφαλίζει καθαρές λήψεις με εξαιρετική έκθεση – ακόμα και αν πραγματοποιείτε λήψεις σε ποιότητα Standard Definition.

HDD
, Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008Μεγαλύτερη διάρκεια εγγραφής με εύκολα στη χρήση γνωρίσματα: Απολαύστε καθαρή, ευκρινή εικόνα και ήχο χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας έξτρα κασέτες ή δίσκους όταν ταξιδεύετε. Για το 2008, στη σειρά HDD προστίθεται η τεχνολογία εγγραφής HYBRID, η οποία επιτρέπει την εγγραφή επιπλέον διάρκειας 5 ωρών σε κάρτες Memory Stick χωρητικότητας 8GB (διατίθενται προαιρετικά), καθώς και τη δυνατότητα να αντιγράψετε υλικό από τον εσωτερικό σκληρό δίσκο στην κάρτα μνήμης Memory Stick ώστε να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Οι νέες, για την ποιότητα εγγραφής Standard Definition, λειτουργίες Face Index και Film Roll Index διαχειρίζονται αυτόματα τις λήψεις σας εξασφαλίζοντάς σας ταχύτερη και απλούστερη περιήγηση. Εξίσου απλές γίνονται, χάρη στο λογισμικό που παρέχεται μαζί με τη συσκευή, οι μεταφορές αρχείων σε web sites, όπως το YouTube.

DVD
, Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008Τραβήξτε, αφαιρέστε, παίξτε, απολαύστε: Οι βιντεοκάμερες DVD Handycam προσφέρουν την απόλυτη άνεση, εγγράφοντας εικόνα εξαιρετικής ποιότητας απευθείας σε δίσκους DVD των 8cm. Μετά την εγγραφή μπορείτε απλά να βγάλετε το δίσκο από τη βιντεοκάμερα και να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα στο οικιακό σας DVD player ή στον οδηγό DVD του PC σας. Όπως και στη σειρά HDD, τα μοντέλα βιντεοκαμερών DVD είναι και αυτά εξοπλισμένα με τη λειτουργία HYBRID η οποία προσθέτει 5 επιπλέον ώρες στο συνολικό χρόνο εγγραφής, χρησιμοποιώντας κάρτες Memory Stick. Επιπρόσθετα, το μοντέλο DCR-DVD410E διαθέτει τεχνολογία HYBRID Plus – με 8GB εσωτερικής μνήμης. Χάρη στην τεχνολογία αυτή έχετε στα χέρια σας ακόμα μεγαλύτερους χρόνους εγγραφής, ενώ μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε εύκολα τις λήψεις σας με τρίτους.

DV
, Όλες οι νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες της Sony για το 2008Εξαιρετική αξία και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά: Η οικονομικά προσιτή επιλογή που δεν συμβιβάζεται στα χαρακτηριστικά. Οι φετινές βιντεοκάμερες DV Handycam ξεκινούν με ισχυρό zoom 40x στα εισαγωγικά μοντέλα καθώς και με ένα μοντέλο ανάλυσης 1 Megapixel με οθόνη LCD 2,7 ιντσών. To λογισμικό που παρέχεται βοηθά την μεταφορά των λήψεών σας σε websites, ενώ προσθέτει τη λειτουργία ‘Map View’ όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μονάδα GPS (διατίθεται προαιρετικά).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.

Gear Sony

Συνεργασία Sony-Siemens για headset με dual 4k OLED μικροοθόνες

Η Sony κυκλοφόρησε το PS VR2 στα τέλη του 2022 για gaming και τώρα ανακοίνωσε ένα headset μικτής πραγματικότητας για δουλειά.