Sony VDR-MC5: Εγγραφή βίντεο HD με το πάτημα ενός κουμπιού

Sony VDR-MC5To νέο DVD Recorder Sony VRD-MC5 κάνει ευκολότερη από ποτέ τη μεταφορά video και ψηφιακών φωτογραφιών σε δίσκους DVD για να τις απολαμβάνετε στην τηλεόραση, στο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας σας ή στον υπολογιστή σας.

Το VRD-MC5 αντιγράφει, απευθείας σε DVD, video από σχεδόν οποιαδήποτε βιντεοκάμερα – συμπεριλαμβανομένων όλων των μοντέλων HDD, DVD, DV και 8mm της Sony. Αποτελεί, επίσης, την πρώτη συσκευή DVDirect που μπορεί να πραγματοποιήσει αναλλοίωτη εγγραφή υλικού HD 1080i από High Definition βιντεοκάμερες HDD ή Memory Stick Handycam. Τους δίσκους AVCHD μπορείτε να τους απολαύσετε στο PC* σας, στο σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation 3 ή σε κάποια συμβατή συσκευή αναπαραγωγής/ εγγραφής Blu ray Disc.

Ο χειρισμός του VRD-MC5 είναι εύκολος, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη PC ή περίπλοκου στη χρήση λογισμικού επεξεργασίας DVD. Απλά συνδέστε οποιαδήποτε βιντεοκάμερα Handycam απευθείας στη συσκευή, ή στη βάση Handycam Station και το VRD-MC5 θα εντοπίσει αυτόματα τα σήματα εισόδου από τις συνδεδεμένες σε αυτό συσκευές. Πληροφορίες για τη λειτουργία της συσκευής μπορείτε να δείτε στην καθαρή, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LCD 2,5 ιντσών, η οποία προσφέρει επίσης λειτουργία προεπισκόπησης video κανονικής ανάλυσης (standard definition) και φωτογραφιών.

Μπορείτε να γράψετε έπειτα το υλικό σας από βιντεοκάμερες HDD ή Memory Stick Handycam σε DVD με ένα πάτημα του κουμπιού ‘Disc Burn’ της βιντεοκάμερας, ή ενός κουμπιού της βάσης (docking station). Το VRD MC5 διαθέτει και αυτό κουμπί εγγραφής. Με ένα του πάτημα μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή περιεχομένου από κάποια συνδεδεμένη DV ή DVD Handycam.

Με τη λειτουργία Incremental Dubbing μπορείτε να μεταφέρετε σε DVD μόνο το νέο σας περιεχόμενο, εξοικονομώντας χρόνο όταν δεν επιθυμείτε να γράψετε σε DVD όλο το υλικό που υπάρχει στη βιντεοκάμερά σας. Αν θέλετε να αντιγράψετε μια αγαπημένη σας σκηνή ή λήψεις από μια συγκεκριμένη ημέρα, μπορείτε να το επιτύχετε με τη βοήθεια των λειτουργιών Selection/Date Selection/Playlist Dubbing, γράφοντας μόνο το περιεχόμενο που εσείς έχετε επιλέξει στο DVD**

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα μενού DVD με πληροφορίες κεφαλαίων και τίτλους. Η συσκευή προσφέρει τέσσερις προκαθορισμένες επιλογές για το φόντο των μενού, ενώ σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιήσετε εισαγωγή εικόνων για φόντο από κάποια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, χρησιμοποιώντας τις υποδοχές καρτών μνήμης.

Πέντε επιλογές ποιότητας εγγραφής επιτρέπουν την εγγραφή ως και δώδεκα ωρών video κανονικής ανάλυσης (standard definition) ή την αποθήκευση μέχρι 2.000 ψηφιακών εικόνων ανά δίσκο σε δίσκους DVD+R/+RW χωρητικότητας 4,7GB και δίσκους DVD+R Double Layer χωρητικότητας 8,5GB (μόνο με τη χρήση αναλογικής εισόδου και εισόδου DV). Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή High Definition AVCHD video με διάρκεια μέχρι 95 λεπτά σε δίσκους DVD+R/+RW χωρητικότητας 4,7GB. Είναι δυνατή επίσης η εγγραφή ήχου Dolby Digital 5.1 surround, ενώ υποστηρίζεται εγγραφή με αναλογία εικόνας 4:3 και 16:9 σε συνεργασία με συμβατές βιντεοκάμερες.

Το VRD-MC5 μπορεί, επίσης, να αρχειοθετήσει σε δίσκους DVD όλες σας τις ψηφιακές φωτογραφίες. Απλά τοποθετήστε την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής σας μηχανής στην υποδοχή του VRD-MC5 και ακολουθήστε τις απλές οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να γράψετε τις φωτογραφίες σας σε DVD. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε φωτογραφίες μέσω USB από κάποιο συνδεδεμένο σκληρό δίσκο ή βιντεοκάμερα DVD ή Memory Stick Handycam. Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα slideshow σε DVD με τις αγαπημένες σας ψηφιακές φωτογραφίες, με μουσική επένδυση από αρχεία MP3.
To Compact DVD Recorder VRD-MC5 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το Σεπτέμβριο του 2007.

* Για την αναπαραγωγή δίσκων AVCHD απαιτείται η εγκατάσταση εφαρμογής AVCHD στο PC. Η καταλληλότητα του PC ορίζεται από τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος της εφαρμογής.
** Μόνο στις βιντεοκάμερες με σκληρό δίσκο (HDD) ή Memory Stick

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιντεοκάμερες Sony

Sony HDR-CX11 | Φωτογραφίζει μόλις χαμογελάσετε

Η Sony DVR-CX11E είναι η πρώτη βιντεοκάμερα στον κόσμο με το σύστημα Smile Shutter. Με αυτή τη μοναδική τεχνολογία, που αναπτύχθηκε από την Sony, η κάμερα τραβάει αυτόματα φωτογραφίες σε ανάλυση 7,6 megapixel κάθε φορά που κάποιος μέσα στο κάδρο χαμογελάσει. Δεν χρειάζεται να πατήσετε το κουμπί του κλείστρου ή να διακόψετε τη δράση. Ενώ […]

Βιντεοκάμερες Sony

Sony HDR-TG3E | Ίσως η πιο μικρή Full HD βιντεοκάμερα

Δεν έχετε πλέον δικαιολογίες για να αφήσετε στο σπίτι τη βιντεοκάμερά σας, όταν μπορείτε να συλλάβετε τη στιγμή με καταπληκτική ποιότητα εικόνας HD. Η νέα βιντεοκάμερα HDR-TG3E της Sony, η οποία ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή της σχεδίαση, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις νυχτερινές σας εξόδους ή τις εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Επιπλέον, είναι αρκετά ανθεκτική […]

Βιντεοκάμερες Samsung

Samsung VP-MHX10C & VP-DX10 | Βιντεοκάμερες Υψηλής Ευκρίνειας

H Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων, κομψών, μικρών ψηφιακών βιντεοκαμερών. Τα δύο νέα μοντέλα της Samsung, VP-HMX10C και VP-DX10, θα δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν ένα εύρος εύχρηστων και υψηλής απόδοσης χαρακτηριστικών, συνοδευόμενα από ένα εκπληκτικό σχεδιασμό.

Βιντεοκάμερες Sony

Sony MS PRO Duo 16GB | Με πιστοποίηση Mark2 για AVCHD

Από τον τομέα Recording Media & Energy (RME) της Sony Europe ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέας κάρτας μνήμης Memory Stick PRO Duo χωρητικότητας 16GB, η οποία διευρύνει ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές για εγγραφή υλικού high-definition. Στην κάρτα μνήμης μπορούν να αποθηκευθούν ως και 110 λεπτά video high-definition σε εγγραφή 1920, σχεδόν 6 ώρες HD […]