4° What’s Up FunLab: Το απόλυτο gaming event αυτό το Σάββατο

Τα video games έχουν την τιμητική τους στο 4ο What’s Up Funlab, που διοργανώνεται στο The Mall Athens (τέταρτος όροφος) το Σάββατο 4 Απριλίου, ώρα 13:00. Στο 4ο What’s Up Funlab σας περιμένουν τουρνουά Pro Evolution Soccer 2015 (PS4) και Call of Duty: Advanced Warfare με πλούσια δώρα, overclocking, case modding και cosplaying.

Δήλωσε συμμετοχή στο Pro Evolution Soccer 2015 Tournament (σε κονσόλα PS4).

Δήλωσε συμμετοχή στο Call of Duty Advanced Warfare Tournament (σε κονσόλα Xbox One).

whats up funlabs

Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις Tips από Experts για:

Overclocking
Μια διαδικασία στην οποία οι χρήστες, ονομαζόμενοι overclockers, χρησιμοποιούν εξειδικευμένες μεθόδους ψύξης για να μπορέσουν να αυξήσουν τη συχνότητα λειτουργίας τον υποσυστημάτων ενός υπολογιστή (επεξεργαστής και κάρτα γραφικών) ούτως ώστε να αυξήσουν τις επιδόσεις που αυτά προσφέρουν. Υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, με πολλά πρωταθλήματα και διαγωνισμούς να γίνονται σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το υψηλό επίπεδο, οι overclockers χρησιμοποιούν κυρίως υγρό άζωτο και ειδικές κατασκευές, λειτουργώντας τα υποσυστήματα σε θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν και αυξάνοντας τις επιδόσεις τους πολλές φορές. Το ελληνικό overclocking community έχει ανά καιρούς πετύχει σημαντικά παγκόσμια ρεκόρ και διεκδικεί κάθε χρόνο τη πρώτη θέση στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Ποιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η πρώτη θέση στο Team Cup από την Hwbox Hellas O/C Team, μέλη της οποίας και θα παραβρεθούν στο 4o What’s Up Funlab για να κάνουν επίδειξη των δεξιοτήτων τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Case Modding
Ο όρος case modding χρησιμοποιείται από τους χρήστες υπολογιστών για να υποδείξει τη διαφοροποίηση του κουτιού ενός υπολογιστή σε σχέση με το πώς αυτό ήταν αρχικά. Το case modding έχει διάφορα επίπεδα και μπορεί να ξεκινάει απλά από τη προσθήκη φωτισμού στο εσωτερικό του υπολογιστή, τη διαφοροποίηση των συστημάτων ψύξης των υποσυστημάτων και τη κατάλληλη τακτοποίηση των καλωδίων στο εσωτερικό, μέχρι τη χρήση βαφής για αλλαγή χρώματος ή ακόμα καλύτερη τη σχεδίαση της εξωτερικής όψης με αερογραφία. Οι καλύτεροι case modders όμως ανεβάζουν το επίπεδο παραμετροποιώντας το ίδιο το κουτί με ότι αυτό σημαίνει, από το να κόψουν τμήματα που δε χρειάζεται και να προσθέσουν άλλα, μέχρι τη σχεδόν ολοκληρωτική μετάλλαξη του case. Ένας από τους καλύτερους case modders είναι ο πασίγνωστος Slacker XL του οποίου δουλειές θα μπορέσετε να δείτε στο 4o What’s Up Funlab και φυσικά θα μπορέσετε να μιλήσετε μαζί του και με την ομάδα του.

Cosplayers
Μια μεγάλη μόδα του εξωτερικού έχει αναπτύξει το δικό της κοινό και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με τη κοινότητα των cosplayers να μεγαλώνει συνεχώς. Ο όρος αυτός προέρχεται από την ένωση των λέξεων costume και player και στην ουσία ορίζει εκείνους τους ανθρώπους που χρησιμοποιώντας δικές τους –συνήθως- δημιουργίες κουστουμιών, αναπαριστούν γνωστούς ήρωες από video games και comics. Πέρα από το να προσπαθήσουν την όσο καλύτερη οπτικά εμφάνιση, οι cosplayers μιμούνται και τις κινήσεις των ηρώων που αντιπροσωπεύουν. Στο 4o Funlab by Cosmote θα μπορέσετε να δείτε από κοντά έλληνες και ελληνίδες cosplayers οι οποίοι θα σας λύσουν όλες τις απορίες για το πώς θα έφτιαξαν τα κουστούμια τους.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Intel GTA V AI

To Grand Theft Auto γίνεται πιο ρεαλιστικό από ποτέ…

Με τη βοήθεια του machine learning, η Intel θέλει να φέρει ακόμα πιο ρεαλιστικές εικόνες στο Grand Theft Auto.

Games Sony PlayStation 5

PlayStation 5: Οι δυσκολίες εύρεσης κονσόλας θα συνεχιστούν και το 2022

Η Sony προειδοποιεί για το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να εμφανίζονται ελλείψεις μονάδων PS5 στην αγορά μέχρι και το 2022.

Games Sony PlayStation 5

Οι πωλήσεις του Sony PS5 έχουν φτάσει τα 7.8 εκατομμύρια

Δεν έχουν περάσει περισσότεροι από 5 μήνες κυκλοφορίας του στην αγορά και το Sony PS5 έχει καταφέρει να πουλήσει 7.8 εκατομμύρια μονάδες.

Games Sony PSN

Προβλήματα στο PlayStation Network σε όλο τον κόσμο

Το PlayStation Network αντιμετώπιζε προβλήματα για τουλάχιστον μία ώρα σε παγκόσμια κλίμακα, όπως αποδείχθηκε.