5 δωρεάν fighting παιχνίδια για ξύλο σε Android και iOS

fighting, 5 δωρεάν fighting παιχνίδια για ξύλο σε Android και iOS

Αν η καραντίνα αλλά και η αναμονή για κάποια next-gen κονσόλα σας κάνει να ψάχνετε κάποιο δωρεάν fighting παιχνίδι σε Android και iOS σας έχουμε τη λύση. Είτε θέλετε απλά να περάσετε λίγο την ώρα σας, είτε να λιώσετε για ώρες ένα παιχνίδι, σας έχουμε πέντε προτάσεις για κορυφαία fighting games που θα βρείτε εντελώς δωρεάν στο App Store και το Play Store.

Supreme Duelist Stickman

Το Supreme Duelist Stickman είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά fighting παιχνίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Play Store και στο App Store. Μπορεί να είναι το πιο απλό σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά είναι άκρως εθιστικό. Πολλά όπλα, τα γνωστά physics του stickman και αρκετά modes για να σας κρατήσουν απασχολημένους για πολλές ώρες.

Marvel Contest of Champions

Ένα απαραίτητο παιχνίδι για όλους τους φίλους της Marvel. Το Marvel Contest of Champions σας επιτρέπει να φτιάξετε τη δική σας ομάδα υπερηρώων αλλά και κακών, ενώ ταυτόχρονα απαιτεί και μία στρατηγική. Ο χειρισμός του παίκτη, δηλαδή η κατεύθυνση, είναι λίγο πιο “αυτοματοποιημένη”, αλλά αυτό επιτρέπει στους παίκτες να συγκεντρωθούν περισσότερο στις επιθέσεις και τη σωστή άμυνα.

Shadow Fight 3

Το Shadow Fight 3 είναι μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς περιέχει μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία από πίσω του. Όμως, παραμένει ένα αρκετά διασκεδαστικό fighting παιχνίδι, που απαιτεί λίγο περισσότερη προσήλωση, για να φτιάξετε τα όπλα σας. Το καλύτερο είναι πως δε χρειάζεται πληρωμή για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, όμως αρκετό χρόνο και υπομονή. Επίσης, το παιχνίδι είναι μόνο online.

The King of Fighters ALLSTAR

Δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός πεντάδας το The King of Fighters ALLSTAR, καθώς πρόκειται για την κορυφαία εμπειρία για τους λάτρες των combo σε mobile συσκευές. Η γρήγορη δράση του, οι πάνω από 200 χαρακτήρες αλλά και το co-op που προσφέρει πραγματικά μπορούν να σας παρέχουν εμπειρία fighting παιχνιδιού επιπέδου κονσόλων.

Final Fighter

Αν έχετε καλό ίντερνετ (όμως πολύ καλό, το εννοούμε), τότε το Final Fight είναι ένα από τα καλύτερα online fighting παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε στα mobile stores. Το παιχνίδι προσφέρει πραγματικά εντυπωσιακά γραφικά, arcade gameplay που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παιχνίδια σε άλλες πλατφόρμες και 3v3 μάχες για co-op με φίλους σας. Αν έχετε πάθος με τα arcades και θέλετε να φτάσετε στην απόλυτη εμπειρία σε Mobile, ο τίτλος είναι για εσάς.

Αυτές είναι οι δικές μας 5 προτάσεις για fighting παιχνίδια. Πείτε μας στα σχόλια τις δικές σας προτάσεις ή αν παίζετε κάποιο από τα παραπάνω.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.