5 δωρεάν Horror games για βραδιές τρόμου σε Android και iOS

horror, 5 δωρεάν Horror games για βραδιές τρόμου σε Android και iOS

Σήμερα θα δούμε 5 δωρεάν παιχνίδια της κατηγορίας horror για Android και iOS για να προετοιμαστείτε μέχρι την έλευση του Resident Evil Village. Τα horror games συνήθως φέρνουν αρκετά jumpscares, ενώ άλλα από την ατμόσφαιρα και μόνο που προσφέρουν κρατάνε διαρκώς τους χρήστες σε μία… επαγρύπνηση ότι κάτι θα τους πεταχτεί! Πάμε να δούμε λοιπόν τις επιλογές της συντακτικής ομάδας του Techblog.

Eyes

Ξεκινάμε λοιπόν με ένα αγαπημένο παιχνίδι, το Eyes. Το setup αρκετά βασικό: μπαίνετε σε μία βίλα για να κλέψετε, αλλά τελικά σας… περιμένουν τέρατα. Στόχος σας είναι να βρείτε τις σακούλες με τα χρήματα, ενώ πρέπει να παίρνετε και τα Eye Runes για να δείτε που κρύβονται τα τέρατα και να τα αποφύγετε. Μεγάλη βίλα, μεγάλες συγκινήσεις…

Evil Nun

Τρόμος σε ένα σχολείο, στο οποίο πρέπει να επιζήσετε για κάποιες μέρες. Κάθε μέρα κάποιος νέος γρίφος, μέχρι να μπορέσετε στο τέλος να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να βγείτε από το σχολείο. Παράλληλα βέβαια, μία νοσοκόμα είναι εκεί για να σας κάνει τη ζωή πιο δύσκολη. Μία εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσετε με ακουστικά.

Teddy Freddy

Ξυπνάτε ξαφνικά σε ένα άγνωστο σπίτι. Το μόνο που ακούτε είναι βήματα από κάτι που δε φαίνεται να είναι άνθρωπος. Τι κάνετε; Το Teddy Freddy καλεί τους παίκτες να λύσουν τους γρίφους και να ξεφύγουν από ένα άγνωστο σπίτι. Αν και τα jumpscares δεν είναι το δυνατό του σημείο, το μυστήριο πίσω από την ιστορία αλλά και η ατμόσφαιρα είναι κάτι που σίγουρα θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον.

Endless Nightmare

Escape Death House

Πάμε στην πιο κλασική συνταγή: τρομακτικό σπίτι χωρίς φώτα, με την κάμερά σας και το night mode να είναι ο μόνος τρόπος να βλέπετε, ενώ κάτι περίεργο σας κυνηγάει… και το ακούτε συνέχεια. Αυτό λοιπόν είναι το Escape Death House, ένα παιχνίδι τρόμου που στόχος σας είναι να βγείτε από το σπίτι, ενώ μία τρομακτική φιγούρα σας ακολουθεί συνέχεια.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις για δωρεάν horror παιχνίδια. Πείτε μας στα σχόλια τις δικές σας προτάσεις ή τις εμπειρίες σας αν παίξατε κάποιο από τα παραπάνω!

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.