5 δωρεάν κορυφαία αθλητικά παιχνίδια για Android και iOS

Android, 5 δωρεάν κορυφαία αθλητικά παιχνίδια για Android και iOS

Σήμερα θα δούμε 5 δωρεάν κορυφαία αθλητικά παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε σε Android και iOS συσκευές για να γίνεται ο βασιλιάς σε κάθε άθλημα. Σε αυτή τη λίστα έχουμε βάλει παιχνίδια από διαφορετικές κατηγορίες αθλημάτων, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γούστα. Από ποδόσφαιρο (προφανώς) μέχρι και bowling, αυτές είναι οι επιλογές της συντακτικής ομάδας του Techblog.

eFootball PES 2021

Android, iOS

Ξεκινάμε με την πιο “κλισέ” επιλογή, αλλά υπάρχει όντως λόγος: το eFootball PES 2021 είναι το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου που μπορεί να βρει κανείς σε mobile πλατφόρμες. Πανέμορφα γραφικά και animations, εύκολος χειρισμός, πολλές επίσημες ομάδες για να διαλέξει κάποιος και πάνω από όλα απολαυστικό. Αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο σίγουρα το έχετε ήδη εγκατεστημένο αλλά αν όχι, αξίζει να ασχοληθείτε.

NBA 2K Mobile

Android, iOS

Αν σας αρέσει το μπάσκετ και έχετε συσκευή που να το αντέχει, το NBA 2K Mobile προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία. Αν όμως έχετε mid-range συσκευή τότε το επίπεδο των γραφικών και της εμπειρίας δυστυχώς μειώνεται αρκετά. Όμως, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για το κορυφαίο παιχνίδι του αθλήματος και, ακόμα και αν δεν είστε φανατικοί του μπάσκετ, αξίζει να του ρίξετε μία ματιά.

Hockey All Stars

Android, iOS

Ένα καθόλου διαδεδομένο άθλημα στην χώρα μας, όμως με κορυφαίο gameplay. Το Hockey All Stars μπορεί εύκολα να ξεφύγει της προσοχής σας στην Ελλάδα, όμως παραμένει ένα κορυφαίο παιχνίδι. Ακόμα και αν δεν έχετε ιδέα με το άθλημα, ο τίτλος μπορεί να σας προσφέρει αρκετές ώρες καψίματος, ακόμα και για τα μικρά διαλείμματά σας μέσα στην ημέρα.

WWE Mayhem

Android, iOS

Όλοι οι θρύλοι του WWE όπως John Cena, Undertaker και The Rock σε ένα διασκεδαστικό πακέτο. Η τρέλα του WWE παντού, τόσο με τους Legends όσο και με τους τωρινούς Superstars, σε ένα παιχνίδι με τρομερό χειρισμό, καλά γραφικά και πάνω από όλα διασκέδαση. Ανεβείτε level, μαζέψτε χαρακτήρες και γενικώς παίξτε το ξύλο της ζωής σας, όπως την εποχή που η σειρά ήταν καλή στις κονσόλες.

Bowling Crew

Android, iOS

Το πιο απλό άθλημα λοιπόν, αυτό που όλοι λατρεύουμε από παιδιά, το Bowling είναι και το πιο εθιστικό στη λίστα μας. Το Bowling Crew δίνει ωραία γραφικά, έξυπνο χειρισμό και τρόπο παιχνιδιού και πάνω από όλα διασκεδαστικά ματσάκια με άλλους “καμένους” στο ίντερνετ.

Αυτές ήταν οι δικές μας επιλογές για 5 δωρεάν κορυφαία αθλητικά παιχνίδια σε smartphones. Πείτε μας αν έχετε παίξει κάποιο από τα παραπάνω ή τις δικές σας προτάσεις για νέα παιχνίδια που δεν έχουμε ανακαλύψει.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.