5 κορυφαία ψηφιακά PS4 / PS5 παιχνίδια κάτω από 10 ευρώ

PS4, 5 κορυφαία ψηφιακά PS4 / PS5 παιχνίδια κάτω από 10 ευρώ

Η Sony έχει ήδη ξεκινήσει τις εκπτώσεις για το τέλος του έτους και εμείς σας προτείνουμε 5 κορυφαία PS4 και PS5 παιχνίδια κάτω από 10 ευρώ. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις της εταιρείας και να βρείτε πολλά παιχνίδια σε έως και 70% έκπτωση έως τις 23 Δεκεμβρίου από εδώ, όμως εμείς θα επικεντρωθούμε σε πέντε διαμαντάκια κάτω από 10 ευρώ.

The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan

Τιμή 9,99 ευρώ
Αν τα horror παιχνίδια είναι το στοιχείο σας, το Man of Medan σίγουρα θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Πολύ καλή ατμόσφαιρα, ενδιαφέρουσα ιστορία και η κάθε απόφασή σας είναι αυτή που μπορεί να σας οδηγήσει σε διαφορετικά μονοπάτια. Μπορεί να μιλάμε για περίπου 6 ώρες gameplay, αλλά έχει τρομερό replay value και αν παίξετε online με την παρέα σας αξίζει πολύ περισσότερο.

Little Nightmares

Τιμή 4,99 ευρώ
Το κρυφτό στα χειρότερα του. Συνεχίζουμε σε horror ρυθμούς, με platform στοιχεία. Αν έχετε παίξει το Limbo γνωρίζεται καλά το gameplay, όμως μιλάμε για ένα τρομερό δέσιμο με horror στοιχεία. Χωρίς jumpscares πoυ σας αναγκάζουν να φοβηθείτε, αλλά με μία διαρκεί αίσθηση τρόμου και αγωνίας, το Little Nightmares σε αυτή τη τιμή θα πρέπει να το έχετε σίγουρα στη PS4 ή PS5 συλλογή σας.

Ratchet & Clank

Τιμή 9,99 ευρώ
Τι να πει κανείς για ένα από τα καλύτερα adventures της προηγούμενης γενιάς. Όμορφο, διασκεδαστικό, όσο δύσκολο χρειάζεται να είναι αλλά και πολύ καλή ιστορία με αρκετό γέλιο, το Ratchet & Clank είναι ένα must παιχνίδι για όσους δε το έχουν παίξει. 16 ώρες δράσης που σίγουρα θα σας κάνει να περιμένετε το επόμενο παιχνίδι, ενώ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Nioh

9,99 ευρώ
Αν πάλι δε θέλετε να είστε χαλαροί αλλά θέλετε προκλήσεις και σας αρέσουν οι Samurai, τότε το Nioh είναι για εσάς. Εμπνευσμένο από το Dark Souls, όμως με τη δική του προσωπικότητα, το παιχνίδι θα τεστάρει τα όρια σας και θα σας κάνει να θέλετε να τελειοποιήσετε τις κινήσεις σας. Αν λοιπόν σας αρέσει η πρόκληση και δε φοβάστε να σπάσετε το χειριστήριο του PS4 ή του PS5 σας, τότε αγοράστε άφοβα.

Deus Ex: Mankind Divided

Τιμή 4,49 ευρώ
Το Deux Ex: Mankind Divided παίρνει όλες τις ιδέες που μας άρεσαν στο Human Revolution και τις πάει ένα βήμα παραπέρα. Τρομερός χειρισμός, αρκετό customization, ποικιλία τοποθεσιών, ικανοποιητική διάρκεια και πολύ καλό replay value είναι τα στοιχεία που θα έπρεπε να σας κάνουν ήδη να το έχετε στη συλλογή σας. Επίσης, με ούτε 5 ευρώ, μιλάμε ίσως για την πιο worth αγορά αυτή τη στιγμή.

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για 5 value αγορές παιχνιδιών για PS4 και PS5 κάτω από 10 ευρώ. Πείτε μας στα σχόλια αν συμφωνείτε ή αν έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη προσφορά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris17rm

Έχετε καμία πρόταση για παιχνίδι στο PS4 για εμένα και την κοπέλα μου. Επειδή δεν είναι fan του αθλήματος ψάχνω κάτι που να έχει λίγο γέλιο και να παίζουμε μαζί

Esteban6

Φίλε Δημήτρη μπορείς να πάρεις το “Η γνώση είναι δύναμη”. Ύφος επιτραπέζιου. Παίζεις με το smartphone σου αφού κατεβάσεις μια εφαρμογή από το store. Αρκετά διασκεδαστικό… Δεν θυμίζει παιχνίδι κονσολας

Panoslast

Φίλε μου αυτό που υπάρχει στο store ξέρεις αν έχει ελληνικά??

Αλεξ Αντωνιάδης

Δοκίμασε το gang beasts. Το ονομα θα νομίζεις ότι έχει οπλα αλλα δν εχει.

TeriyakiChicken

Αν ψάχνεις για κάτι να παίζετε ενώ είστε μαζί, αν έχεις 2ο χειριστήριο πολύ καλή επιλογή είναι το Unravel 2 επειδή θυμίζει Fireboy και Watergirl

Eva

Δοκιμάστε την σειρά little big planet κι το sackboy a big adventure 👍🙂

Panoslast

Ήδη τσιμπησα το ratchet και είναι νομίζω τρελή προσφορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.