Ακυρώνεται η E3 2022

E3, Ακυρώνεται η E3 2022

E3, Ακυρώνεται η E3 2022

Το πολυαναμενόμενο gaming event της χρονιάς, η E3, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος ούτε online και θα επιστρέψει το 2023.

Σε tweet του, ο Will Powers, PR της Razer, ανέφερε ότι έλαβε ένα email που ανέφερε ότι η E3 digital ακυρώθηκε. Το IGN επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως είδε αντίστοιχα email ακύρωσης.

Η εμπορική έκθεση video game είχε προγραμματιστεί να γίνει κανονικά αυτή τη χρονιά. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Τελικά, η Ε3 δεν θα πραγματοποιηθεί καθόλου.

Η πανδημία έχει αλλάξει τη μοίρα των συγκεντρώσεων σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως η Ε3. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα αρκετοί επαγγελματίες του χώρου δήλωσαν πως βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19 μετά την παρουσία τους στο Συνέδριο προγραμματιστών παιχνιδιών στο Σαν Φρανσίσκο.

Παράλληλα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν στραφεί στα διαδικτυακά events, καθιστώντας αβέβαιο το μέλλον της Ε3. Τρανό παράδειγμα αποτελούν οι εκθέσεις Direct της Nintendo, το EA Play Live και το State of Play της Sony.

Σύμφωνα με ένα tweet από τον Stephen Totilo του Axios, ωστόσο, η ESA είπε: «Το E3 θα επιστρέψει το 2023 ανανεωμένη γιορτάζοντας νέα και συναρπαστικά βιντεοπαιχνίδια και καινοτομίες». Η E3 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Καθόλου πολυαναμενομενη δεν ειναι τα τελευταια χρονια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games E3

Οριστικό τέλος για την έκθεση Ε3 μετά από 28 χρόνια

Η Electronic Entertainment Expo, πιο γνωστή ως E3, κατέβασε επίσημα ρολά μετά από 28 χρόνια παρουσίας, μετά από πολλά προβλήματα.

Business E3

Αποκλειστικά online για ακόμα μία χρονιά και η φετινή Ε3

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να δείχνει τα… δόντια του και δεν επιτρέπει την κανονική διοργάνωση σημαντικών events, όπως η Ε3.

Games E3

E3 2021: Η gaming έκθεση φέτος θα είναι μία δωρεάν online εκδήλωση

Υπήρχε αρκετή φημολογία τον τελευταίο καιρό περί μίας επί πληρωμή Ε3 2021, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν online.

Business E3

H E3 απολογείται γιατί ανέβασε λίστα παιχνιδιών “για γυναίκες”

Ένα Tweet με λίστα online παιχνιδιών “για γυναίκες” ήταν αρκετό για να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, με την E3 να ζητά συγνώμη.