AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

, AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Η AlienWare που ειδικεύεται σε gaming hardware γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα επετειακό μοντέλο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η AlienWare προσφέρει ένα κουτί που δείχνει το εσωτερικό του PC.

To AlienWare Aurora διαφοροποιείται από τους προκατόχους του από το κουτί με τη διάφανη, αχάρακτη επιφάνεια, η οποία προσφέρει μία καλή ματιά για το τι περιλαμβάνει στο εσωτερικό του. Το νέο gaming PC έχει ειδικό φωτισμό των επιμέρους μερών του, ώστε να δημιουργεί ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

, AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Υπάρχει καλύτερη ψύξη στο νέο μοντέλο σε σχέση με το παρελθόν, στοιχείο το οποίο προσφέρει καλύτερη απόδοση σε σχέση με το ίδιο setup του παρελθόντος. Στην ανώτερη και πιο καλά εξοπλισμένη διαμόρφωσή του το AlienWare Aurora έρχεται εφοδιασμένο με Intel Core i9-11900 KF στη θέση του επεξεργαστή, με μνήμη RAM 12 GB και κάρτα γραφικών NVIDIA RTX 3090. Αργότερα, θα προστεθούν στον εξοπλισμό του επεξεργαστές Intel Alder Lake για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Με ελάχιστη τιμή 1500 ευρώ και μέγιστη στην κορυφαία έκδοση 4600 ευρώ,αλήθεια πόσοι στην Ελλάδα μπορούν να το αγοράσουν ; Φάτε μάτια ψάρια. To pc gaming αρχίζει να μη συμφέρει καθόλου. Παίρνεις ένα ps5 ένα Xbox και παίζεις τα πάντα με το 1/3 της τιμής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Alienware Dell Samsung

Alienware: Η επερχόμενη οθόνη QD-OLED της θα κοστίζει 1.299 $

Η Alienware πρόκειται να κυκλοφορήσει μια gaming οθόνη 34 ιντσών, η οποία θα έχει τη νέα Quantum Dot OLED της Samsung.

Software Dell Alienware

Πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας Dell και Alienware

Το ελάττωμα επιτρέπει σε έναν εισβολέα να έχει πρόσβαση σε πλήρη δικαιώματα σε επίπεδο πυρήνα στα Windows.

Games Alienware

Tα νέα συστήματα gaming της Alienware ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη

Νέα φορητά και desktop gaming PCs, εξοπλισμένα με τους ταχύτερους επεξεργαστές και γραφικά από NVIDIA και AMD με κορυφαία ταχύτητα και χαρακτηριστικά για δυνατές εμπειρίες gaming.

Games Alienware Dell

Alienware m17 R3: Η δύναμη του gaming σε ένα συμπαγές και ελαφρύ πακέτο

To Alienware m17 R3 προσφέρει τη δύναμη που απαιτούν οι gamers σε συνδυασμό με τη φορητότητα που χρειάζεται ένα laptop.