Alienware X51: Η Dell ανακοίνωσε τέλος εποχής

Η Dell έφερε το Alienware gaming PC το 2012 οραματιζόμενη ένα δυνατό gaming PC που μοιάζει με κονσόλα και κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των gamers ανά τον κόσμο, μαζί με πληθώρα βραβείων. Σήμερα όμως λέει αντίο στο Alienware X51 gaming PC.

Μέσα από ένα εκτενές blog post, η εταιρεία “αποχαιρετά” το προϊόν που σύστησε τη σειρά Alienware σε μια νέα ομάδα gamers και απέδειξε ότι τα μεγάλα πράγματα έρχονται σε μικρή συσκευασία. Το μέγεθός του ήταν ένας από τους λόγους που οι gamers έδειξαν την προτίμησή τους στο Alienware X51. Δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο ένα συμβατικό PC, αλλά είχε αρκετή δύναμη. Πλέον δίνει τη σκυτάλη στα Aurora και Alpha.

Όσοι θέλουν να αγοράσουν gaming PC από την Dell έχουν τις δυο παραπάνω επιλογές. Το Aurora είναι mid-tower desktop που προσφέρει πλήρη κλίμακα ισχύος και επιδόσεων, αλλά και μια προσιτή εισαγωγή σε virtual reality και 4K gaming. Είναι διαθέσιμο με μια σειρά Intel επεξεργαστών και NVIDIA Pascal γραφικών με τιμή από 799.99 δολάρια.

Το Alienware Alpha είναι είναι πιο μικρό με επεξεργαστές της Intel και γραφικά NVIDIA GTX 960, υπόσχεται επίσης δυνατή εμπειρία gaming με τιμές που ξεκινούν από 599.99 δολάρια.

Δείτε το video:

alienware x51, Alienware X51: Η Dell ανακοίνωσε τέλος εποχής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.