Among Us: Οι devs εξηγούν γιατί καθυστερεί τόσο η ανάπτυξη του

Among Us, Among Us: Οι devs εξηγούν γιατί καθυστερεί τόσο η ανάπτυξη του

Η δημιουργός του Among Us, Innersloth, είχε δηλώσει ότι σταματά την ανάπτυξη του sequel τίτλου, για να επικεντρωθεί στην επέκταση του αρχικού παιχνιδιού. Επιπλέον, είχε αναφέρει ότι σχεδιάζει να προσθέσει στο original παιχνίδι όλο το περιεχόμενο που θα έβλεπαν οι παίκτες στο sequel.

Παρά τις δηλώσεις του προγραμματιστή, η ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα αργή. Θέλωντας να καλύψει τους παίκτες της, η Innersloth αποκάλυψε γιατί απαιτεί τόσο χρόνο η ανάπτυξη του δημοφιλούς τίτλου.

Τι δήλωσε η εταιρεία για τις καθυστερήσεις

Η εταιρεία αναφέρει ότι η εντυπωσιακή άνοδος του παιχνιδιού στα τέλη του 2020 είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της δύσκολης απόφασης να διακόψει την ανάπτυξη του sequel και την επιστροφή της στην ανάπτυξη του αρχικού Among Us.

Έπρεπε να κάνει εσωτερική αναδιάρθρωση, επαναπρογραμματισμό των διαδικασιών που ακολουθεί, και να διαχειριστεί τους εξωτερικούς συνεργάτες της. Εν μέσω όλων αυτών, η Innersloth ασχολούνταν με τα port του παιχνιδιού στα Xbox και Nintendo Switch.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μείνουν αρκετά πράγματα πίσω, αλλά η Innersloth τονίζει πως όσα έκανε διευκόλυναν την μελλοντική ανάπτυξη του Among Us. Βέβαια, σημειώνει ότι το να αυξήσει ρυθμούς δεν μεταφράζεται απλά στην πρόσληψη επιπλέον ατόμων. Η προσθήκη νέων ατόμων στην ομάδα επιβραδύνει την ανάπτυξη και μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα εάν η επέκταση της δεν γίνει σωστά.

Τέλος, η εταιρεία σημειώνει ότι πολλά ανεξάρτητα στούντιο απέτυχαν οικονομικά επειδή προσλάβανε μεγάλο όγκο προσωπικού σε μικρό διάστημα, κάτι που η ίδια προσπαθεί να αποφύγει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Δεν νομίζω να πειράζει το κοινό που ασχολείται με αυτό το παιχνίδι. Προσωπικά βλέπω ότι ο κόσμος το διασκεδάζει πολύ με αυτό το παιχνίδι είναι και σε προσιτή τιμή…

Among us

Please new map please

SUPS 👨‍⚖️

με αφορμή το τίτλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.