Nintendo Switch: Οι αναλυτές προβλέπουν 40 εκ. κονσόλες σε 4 χρόνια

Οι αναλυτές της DFC Intelligence φαίνονται αρκετά αισιόδοξοι για την πορεία του Nintendo Switch, αφού οι ίδιοι βλέπουν μεγάλες πωλήσεις για την νέα παιχνιδομηχανή της Nintendo. Πιο συγκεκριμένα, προβλέπουν ότι το Nintendo Switch θα καταφέρει να πουλήσει 40 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στα επόμενα 4 χρόνια.

Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν ότι οι αναλυτές πιστεύουν ότι το Nintendo Switch θα είναι το ίδιο δημοφιλές με άλλες κονσόλες όπως το PS4, το οποίο έκανε περίπου 3 χρόνια για να φτάσει τις 40 εκατομμύρια πωλήσεις.

Σύμφωνα με την DFC Intelligence, “Η ζήτηση αναμένεται να είναι μεγάλη και το μεγαλύτερο θέμα είναι αν το σύστημα καταφέρει να προσελκύσει ευρύ κοινό στις εκπτώσεις των διακοπών του 2017. Το Switch είναι μια συναρπαστική κονσόλα που ενδεχομένως θα μπορούσε να απευθυνθεί σε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς”.

Για μέτρο σύγκρισης, το Wii U kατάφερε να ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις μόλις το 2015, πέφτοντας έξω από τις προβλέψεις οι οποίες έκαναν λόγο για 25 εκατομμύρια κονσόλες. Ωστόσο, παρόλο που οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι το ίδιο δεν συμβαίνει με τους επενδυτές, αφού μετά την ανακοίνωση της τιμολόγησης της κονσόλας και τις διαθεσιμότητας οι μετοχές έπεσαν.

Nintendo Switch analysts DFC Intelligence 40 million units 4 years, Nintendo Switch: Οι αναλυτές προβλέπουν 40 εκ. κονσόλες σε 4 χρόνια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νωντας

Ονειρα θερινης νυκτος!!Απατο θα παει αλλα WIu..Εξωφρενικη τιμη,ελαχιστοι τιτλοι,αδυναμη κονσολα αρα ΠΑΛΙ δεν θα παιζει ολα τα παιχνιδια οπως ενα ps4 pro,που εχει ιδια τιμη παρεπιπτοντως!!Και πριν τρεξουν οι φαν μποις να ποθν κοτσανες ΝΑΙ 300-340 ευρω κονσολα πιο αδυναμη απο xbox χωρις κανονικο χειριστηριο που κανει 70-80 ευρω βαλε και ενα σκληρο γιατι τα 32 γιγα που δινει ειναι απλα γελοια οποτε αστα να πανε..Η νιντεντο πουλησε τους πελατες της για 3η συνεχομενη γενια..Ελπιζω να απολαυσετε τα ρεμαστερ ρεμεικ για 1053676889 φορα του μαριο,μαρικο καρτ,πειπερ μαριο,μαριο πιλαφι,μαριοπιτακια κ.λ.π

bezilys

@Νωντας έτσι ακριβώς είναι…

eleonora

Το PS3 εχει πουλησει 55εκ. σε 3 χρονια κ 2 μηνες,μη λεμε και ανακριβιες κριμα ειναι..το περιπου 40εκ,με τα 55εκ εχει μεγαλη διαφορα.

Gvirginia

Πάντως τα ίδια έλεγαν (πριν κυκλοφορήσει) και για το Wii (2006).
Ίδια τιμή με το Xbox 360.
Παιχνίδια δεν είχε.
Πιο αδύναμη κονσόλα από τις άλλες δύο (360/PS3).
Κανονικό χειριστήριο δεν είχε. Το αγόραζες.
Εσωτερικό χώρο 512 MB και έπαιρνε SD.
κ.ο.κ.

Τελικά ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια σε πωλήσεις, ενώ οι “καλύτερες” κονσόλες δεν έχουν περάσει τα 85.

Πετυχημένη κονσόλα είναι αυτή που αγοράζει ο κόσμος γιατί του αρέσει η εμπειρία που του δίνει, όχι αυτή που παίζει Crysis 4 σε 4K 120FPS με τον 1TB SSD.

Αν το Switch είναι ένα νέο Wii ή ένα Wii U, θα το δούμε στο μέλλον. Τώρα είναι πολύ νωρίς για θεωρίες.

@eleonora

Ναι το PS4 έχει 53εκ πωλήσεις όπως ανακοινώθηκε 5/1/2017.
Στις 22/5/2016 είχε 40εκ.
Κυκλοφόρησε 15/11/2013
Άρα του πήρε –>περίπουφτάσει<– τα 40εκ.

Αυτό λέει το άρθρο, όχι ότι τώρα έχει 40εκ.

Gvirginia

**Άρα του πήρε -περίπου- 3 χρόνια να -φτάσει- τα 40εκ.

(Δεν ήξερα ότι πιάνει η μορφοποίηση κειμένου)

Glorious

Εγώ πάλι λέω ότι ούτε τις μισές πωλήσεις θα κανει σε 4 χρόνια!!! Κοινός…..Α-ΠΑ-ΤΟ !!!!!!!!!!!

Πέτρος Π

Απορώ αν έχουν καμιά ιδέα περί gaming όσοι σχολιάζουν εδώ… Άπατο λένε θα πάει, ενώ είναι ουσιαστικά ό,τι πιο καινοτόμο έχει εμφανιστεί τα τελευταία 4-5 χρόνια, μετά από το 3ds με την καταπληκτική εμπειρία 3d χωρίς γυαλιά… Και τότε που είχε βγει το 3ds και το PsVita την ίδια περίοδο τα ίδια έλεγαν, ότι το 3ds ήταν πιο αδύναμο και τα σχετικά και όμως το 3ds έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων…
Νομίζω μόνο κάποιοι χαζεμένοι με κάτι call of duty θα προτιμούσαν πχ το PS4 σε σχέση με το Switch…Όσο για αυτά που λένε για την τιμή, όταν είχε πρωτοβγεί το PS και το Xbox έκαναν 500 €, οπότε άκυρα τα σχόλια…

Tony Cool

Gvirginia +1000 Νωντας και εγώ έχω τους προβληματισμους μου για την κονσόλα αλλά ποιους πρόδωσε ακριβώς η Nintendo; Τους κατόχους του wii που πούλησε όσο το Playstation και το Xbox μαζί η του wii u και του 3ds που δεν τα αλλάζουν με τίποτα; Όσο για τα παιχνίδια που λες φυσικά και θα τα απολαύσουμε, το ίδιο κάνε και εσύ με το καινούργιο Cod με την απίστευτη καινοτομία της ελάχιστα καλύτερης ανάλυσης! Πέτρος Π ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Όπως λες οι χαζεμενοι με το Cod κλπ δεν θα το πάρουν. Αυτοί που έχουν ήδη Nintendo (όπως εγώ) τι λόγο έχουν να το πάρουν, η τουλάχιστον να το πάρουν νωρίς; Το νέο Zelda; Θα το πάρω στο wii u. Το νέο mario; Θα αργήσει αλλά και πάλι έχω Mario παιχνιδαρες στο wii u και στο 3ds οπότε μπορώ να αντισταθώ. Για τη φορητοτητα; Πολύ καλό αλλά αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για μια κονσόλα που προσφέρει πάνω κάτω ότι το wii u απλά με περισσότερη φορητοτητα; Αν είχε πολλά games θα με έβαζε στον πειρασμό. Αν ήταν φτηνό πάλι θα με έβαζε. Τώρα όχι. Και σκέψου ότι γουστάρω τρελά ninty. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα πουλήσει το μηχάνημα με τα… Συνέχεια »

Πέτρος Π

@Tony Cool : Συμφωνώ απολύτως με το σχόλιό σου… Το θέμα είναι ότι η Nintendo ποτέ δεν νομίζω ότι νοιάστηκε αποκλειστικά για τις πωλήσεις, και πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου… Ουσιαστικά είναι η μόνη καθαρά gaming εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις και πρωτοπορεί (βλ. 3ds, Wii, Switch)… Ο ανταγωνισμός εδώ και πολλά χρόνια η μόνη εξέλιξη που προσφέρει είναι η αύξηση της ανάλυσης της οθόνης και των frame rates… Γι αυτό ανέφερα τους “καμμένους” με το Cod και τα σχετικά, οι οποίοι βρίσκουν τη χαρά του gaming στα headshots…

Στο θέμα μας, νομίζω ότι το Switch θα τα πάει περίφημα… Η συνεργασία με την Nvidia είναι πολύ καλή κίνηση, ενώ αυτή τη φορά όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές θα βγάλουν παιχνίδια για το Switch! Αν έχεις δει και τα trailer του Zelda και του Mario, φαίνεται ότι είναι πολλά επίπεδα μπροστά!

M.G.

Gvirginia=γνώστρια, σε πάω.

Νωντας

Ολα τα νιντεντο φαν μποις το φυσσατε και δεν κρυωνει..εγω αυτο ξερω!!Ολοι οι πραγματικοι παιχτες παιρνουν η PC η ps4 τελος!!!!Δεχτειτε το,ειναι η πραγματικοτητα..Το wii u πατωσε οπως θα πατωσει και το switch!!!Απλη λογικη!!Θελω να παιξω οτιδηποτε αλλο εκτος απο νιντεντο παιχνιδια?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ!!Θελω να παιξω με κανονικο χειρηστηριο?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!70-80 ΕΥΡΩ!!ΑΙΣΧΟΣ!!σκληρος δισκος?ΠΕΝΙΧΡΑ 32 ΓΙΓΑ!!!Ουτε 2 παιχνιδια δεν χωρανε και αλλα πολλα!!300+..τιμη αρχικη???????Καλα μας δουλευουνε τωρα!!???Για τεχνολογια 2012???2017 εχουμε κυριοι και ειστε ηδη αρχαιοι με πιο αδυναμη κονσολα απο xbox one παρακαλω..Πραγματικα αυτη η κονσολα θα αγοραστει μονο απο τρελα φαν μποις την πρωτη περιοδο για το ζελντα και καλα που το παιζεις wii u και υστερα απο αυτους που θελουν μονο και το τονιζω ΜΟΝΟ ΝΙΝΤΕΝΤΟ παιχνιδια!!!ΤΕΛΟΣ!!!Η αληθεια τσουζει αλλα για κυρια κονσολα ειναι για πολυ συκεκριμενο κοινο(φανμποις 1% των παιχτων)που καλα θα κανουν και θα την αγοραζουν..Τους αξιζει!!!

Νωντας

Πετρο εισαι εκτος πραγματικοτητας..Μονο οι χαζεμενοι θα αγορασουν ps4 ε????Αγορακι μου μαλλον ζεις στο κοσμο σου!!!παιξε τα μαριο και τα ζελντα σου που ειναι ωραια παιχνιδακια και ασε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ να παιξουν εκατονταδες παιχνιδαρες σε ps4 pro οπως…horizon dawn,god of war,unchartedmassasins creed,batman,grand turismo,ratchel and clank και δεκαδες αλλα που εσυ θα τα ονειρευασαι τις νυκτες για τον απλουστατο λογο οτι το ps4 ειναι FOR THE PLAYERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και φτηνοτερο απο switch!ΞΥΔΑΚΙ!!!

Tony Cool

Ανεξέλεγκτη η χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία….

Giorgos

Mia xara tha petixi auti i i konsola ke osoi krazete apla den exete idea apo texnologia edo milane idikoi

Γιαννης

Πες τα ρε Νωντα χρυσοστομε που γινανε ολα τα νιντενντο φαν μποις και ειδικοι!!Η κονσολα δε θα φτασει ουτε τα μισα νουμερα …Οσοι πραγματικα ειναι εμπειροι στα βιντεοπαιχνιδια το εχουν πιασει ηδη..τα φανμποις απλα ελπιζουν..Ξιδακι για την τιμουλα νιντεντοπουλααααααααα….!!!Χαχαχαχαχα…

Panos7GR

Όσο στοίχημα θέλετε με το Switch η Nintendo θα δείξει πάλι το δρόμο για ένα εναλλακτικό gaming.
Τα ίδια λέγανε όταν ανακοίνωσε το Wii και μετά τρέχανε Sony και Microsoft να φτιάξουν PS Move και Kinect.

Θα πετύχει σίγουρα. Είναι η αρχή ακόμα γι αυτό ξενίζει η αρχική τιμή, ενώ υπάρχουν οι ανταγωνιστές με φθηνότερες, αλλά ομολογουμένως είναι η καλύτερη αρχική τιμή κονσόλας ever. Όταν βγει και το Mario Odyssey θα πουλήσει σα ζεστό καρβέλι!

Nick_GR

Για γρφικά υπάρχει τοο pc τα nintendo είναι για την εμπείρία και το περιεχόμενο.
μπράβο nintendo!

John

ρε μαγκες μη μας πρηζετε με το νιντεντο σουιτς…εννοειται πως οποιος θελει το παιρνει για παιχνιδια πιο καρτουν και ετσι..εννοειται πως δεν θα το παρουν οι περισσοτεροι που θελουν να παιζουν ολα τα παιχνιδια..επισης δε θα πουλησει καλα οσο τo ps4 π.χ αλλα οκ οποιος γουσταρει ας το παρει και να μη μας τα πρηζει αλλα..το αρθρο λεει για 40 μυρια ε δε θα τα πιασει αυτα τα νουμερα να ουμε χαιρω πολυ..ο καθενας δικαιουται τη γνωμη του μη πεφτετε να τον φατε ιδιως οταν εχει λογικα επιχειρηματα και καποιοι αλλοι απλα..νευρα και κομπλεξ..ειρηνη υμιν..

Nickolas

Η τιμή σίγουρα φαίνεται λιγάκι τσιμπημένη κυρίως γιατί η Nintendo δεν έβαλε έστω ένα απλό παιχνίδι μέσα όπως είχε κάνει με το Wii που είχε στο πακέτο το sports. Πιστεύω θα μπορούσε να βάλει μαζί έστω το “1-2-Switch”, ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως κοστολογούν αυτό το παιχνίδι 50 και 60 ευρώ, ανάλογα τη χώρα, λες και θα δώσει κάποιος τόσα λεφτά για να αρμέγει γελάδια χαχαχα Κατα τα άλλα δεν έχει νόημα να μηδενίζουμε τη νέα αυτή προσπάθεια της Nintendo. Η κονσόλα κατα τη γνώμη μου είναι εξαιρετική, μιλάμε για ένα μηχάνημα που πλησιάζει της επιδόσεις ενός xbox one στις διαστάσεις ενός tablet με βάρος μόλις 300 γραμμάρια!!! Το να μπορείς να παίζεις παιχνίδια “πρώτης γραμμής” όπου και όποτε θες, είναι το όνειρο κάθε gamer, πραγματικά εύχομαι να σκίσει γιατί οι εταιρείες θα αναγκαστούν να βγάζουν τα παιχνίδια τους και για το Switch. Τα χειριστήρια επίσης μπορεί να φαίνονται ακριβά, αλλά μέσα τους κρύβουν περισσότερους αισθητήρες και από τα move της Sony που χρησιμοποιούνται για το VR και κοστίζουν πάνω από 80 ευρώ τα δυο και μην ξεχνάμε και το HD Rumble. Θα ξανα αναφέρω την τιμή, μπορεί να φαίνεται ακριβό, τουλάχιστον σε σχέση με τις άλλες κονσόλες, αλλά… Συνέχεια »

ΝΙΚΟΣ

Όπου ακούτε για προβλέψεις ειδικών-αναλυτών, κρατάτε μικρό καλάθι.Σύμφωνα με το συνάφι τους (πρόσφατο παράδειγμα) ορκίστηκε η Χίλαρι.

o.k.man

Η γιαγιουλια Χίλαρι είναι σπίτι της και μάλλον θα πινει τσαϊ τώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.