Angry Birds, 1 εκ. downloads κάθε μέρα

Που θα τα βάλουν τα λεφτά αυτοί οι Φιλανδοί της Rovio, δημιουργό εταιρείας του πασίγνωστου game Angry Birds. Στέλεχος της εταιρείας δήλωσε ότι πλέον το game κατεβαίνει (download) κάθε μέρα 1 εκ. φορές σε συσκευές iOS και Android, ενώ σύντομα θα διατεθεί και έκδοση για τα κινητά Windows Phone.

, Angry Birds, 1 εκ. downloads κάθε μέρα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FORO-XRISTOS

ειναι απο τα πιο ωραια apps στα μαρκετ και δωρεαν για αυτο και εχουν τοση απηχηση!!

Mitsos_The_Great

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να δημοσιεύσεις κάτι τέτοιο 😛
Όλοι ξέρουμε την <> που έχεις στο Angry Birds 😛

αδυναμία (μέσα στα εισαγωγικά)

venisk

Όσα παιχνίδια κ να έχω εγκαταστήσει στο iphone μου πάντα αυτό παίζω..Τρομερό game για κινητά! Δεν καταλαβαίνω γιατί καθυστερούν τόσο πολύ τη κυκλοφορία του στα windows mobile 7…

kostas_falcon

Τρανη περιπτωση ενος game (το οποιο δεν μου αρεσει καθολου) που κανεις δεν θα περιμενε να εχει αυτην την τοσο πετυχημενη πορεια….

alexis

δεν ειναι ενα κλασσικο πολεμικο η ποδοσφαιρικο παιχνιδι. γι’αυτο πιστευω εχει τοση απηχηση σε ολους μας.ειναι κατι διαφορετικο!!

konsoulito

Εγώ το έπαιξα όλα τα maps από μία φορά στο κινητό, ύστερα από μία φορά στο PC και έκτοτε δεν το έχω ξανά πιάσει το Angry Birds. Το βαρέθηκα. Από την άλλη έχω λιώσει το Ναρκαλιευτή στο κινητό! χαχαχα!

enigma

Όσο πιο απλό ένα παιχνίδι τόσο πιο πολύ κολλάς. Δεν είναι περίεργο που μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να ξανά παίξεις pac man/buble buble κοκ παρά κάποιο από τα καινούργια

Vasilios Bouras

Πραγματικά ωραίο.
Είναι το παιχνίδι που σχεδόν όλοι οι χρήστες κόλλησαν. Κατέβασαν απο τις πρώτες μέρες. Πλήρωσαν για εφαρμογή ενώ ποτέ δεν είχαν πληρώσει. κτλ κτλ.
Είναι πολύ καλό. δεν είμαι απο αυτούς που ξυπνούν και κοιμούνται και δεν μπορούν αν δεν έχουν παίξει AngryBirds αλλά θέλω να βγούν αναβαθμίσεις. (Ναι και άλλες αναβαθμίσεις) και άλλες εκδόσεις….

lol

tetris και πάλι tetris

DJ Radical

+1 @ Lol
Tetris 4evah!

ASDF

Να τα βάλουν στο !@#$ τους.

Από τη μια η ιδέα είναι παμπάλαιη και υπήρχε σε πολλά άλλα παιχνίδια πριν το AB, και παρόλα αυτά οι της Rovio βγαίνουν και λένε για “gaming innovation”, από την άλλη έχει ακουστεί πως ο δημιουργός του physics platform για κινητά που πήρε η Rovio για να κάνει τις πρώτες εκδόσεις του ΑΒ, δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από royalties ή τίποτα.

Όταν έρθουν με κάποια άλλη επιτυχία, το ξανασυζητάμε.

konsoulito

Κυκλοφόρησε και ελληνική διαφήμιση της Cosmote με τα Angry Birds! Αυτό πού το βάζετε;;

Konstantinos

πόσο κάνει; βγάζουν δηλαδή 1 εκατ. δολάρια την ημέρα μόνο από τα iphones;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.

Games Angry Birds featured

Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Η Rovio γιορτάζει τα 10α γενέθλια των Angry Birds με πολλούς ιδιαίτερους τρόπους. Όπως η διοργάνωση μιας καμπάνιας ειδικά για τη UNICEF.

Gear Angry Birds

Η Epic επιστροφή των Angry Birds

Τα δημοφιλή Angry Birds επιστρέφουν ανανεωμένα και παρόλο που οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Rovio πριν μερικά χρόνια, η μορφή του παιχνιδιού έχει αλλάξει στην ουσία της. Πρόκειται λοιπόν για παιχνίδι ρόλων (RPG) και όχι το κλασικό παιχνίδι δράσης που ήταν. Όπως στα περισσότερα RPG παιχνίδια, έχεις μεγαλύτερη ευελιξία με τα […]