Angry Birds Rio Beach Volley, Τα άγρια πουλιά πάνε παραλία [video]

Η κατασκευάστρια εταιρία του δημοφιλούς mobile παιχνιδιού Angry Birds έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video με τη νέα έκδοση της σειράς που θα φέρει το όνομα Beach Volley. Το Angey Birds Rio Beach Volley μεταφέρει την δράση σε κάποια μακρινή παραλία, με τα γραφικά να είναι όπως πάντα καλοσχεδιασμένα και όπως μας προϊδεάζει και το όνομα της νέα έκδοσης να παραπέμπουν σε καλοκαίρι.

Το Angry Birds Rio αναμένεται να λάβει την πρώτη του αναβάθμιση μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού όπως είχε υποσχεθεί η Rovio, ο Μάιος θα ήταν ο μήνας κυκλοφορίας της νέα έκδοσης. Όπως μπορείτε να δείτε στο video, το Beach Volley πατάει πάνω στα επιτυχημένα στοιχεία του Rio, προσθέτοντας ουσιαστικά μόνο νέα γραφικά και διαφορετικές πίστες. Την εμφάνιση τους κάνουν πάλι οι γνωστές μαϊμούδες που αντικαθιστούν τα γουρούνια, ενώ ίσως μπορούμε να περιμένουμε την προσθήκη και κάποιου νέου πουλιού-όπλου.

Η αναβάθμιση θα σας εμφανιστεί απ’ ευθείας μέσα στην εφαρμογή αν είστε ήδη κάτοχος του Angry Birds Rio, αλλιώς θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχικό παιχνίδι. Με βλέπω και πάλι με άδεια μπαταρία!

, Angry Birds Rio Beach Volley, Τα άγρια πουλιά πάνε παραλία [video]

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AndreasManou

Στο DHD θελω 2 φορτισεις ημερησιως μονο για anfgry birs!

marios

Πλάκα έχουνε μωρέ αλλά αυτά είναι παιχνίδια λίγων λεπτών…

tolis

Λιγων ωρων θες να πεις!

Terry-Athens

Και λίγων εβδομάδων επίσης..! Καιγόμαστε που καιγόμαστε, βγάζουν και νέα επεισόδια. Δεν μας λυπούνται καθόλου!! Btw, φαίνεται απίστευτο και αυτό το expansion !

Αλέλανδρος Αντωνιάδης

Ναι,καλα ολα αυτα αλλα ποτε θα δωσουν επιτελους το update..;εχω καταντησει να παιζω τα στρουμφακια….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.