Angry Birds Seasons, Έρχεται η πασχαλινή έκδοση Easter Eggs

To Angry Birds είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερο και πιο εθιστικά παιχνίδια που συναντάει κανείς στον χώρο των portable παιχνιδιών. Η Rovio, εταιρία παραγωγής του παιχνιδιού, έχει καθιερώσει όπως φαίνεται την κυκλοφορία των εποχιακών εκδόσεων του Angry Birds και το πάσχα δεν θα μπορούσε να μην έχει τη δική του. Σήμερα κυκλοφόρησε το trailer του Angry Birds Easter Eggs όπως θα ονομάζεται η νέα έκδοση.

, Angry Birds Seasons, Έρχεται η πασχαλινή έκδοση Easter Eggs

Προσωπικά σνόμπαρα το Angry Birds μέχρι και την δεύτερη έκδοση, αφού δεν είχα ασχοληθεί μαζί του ιδιαίτερα, ούτε μου προκαλούσε το ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια μου το Angry Birds Rio, η τελευταία και καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού και τότε ήταν που μπήκα στο fan club.

Είναι περίεργο πως ένα παιχνίδι τόσο απλό και κατά κάποιον τρόπο εύκολο μπορεί να σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του τόση ώρα, όμως η όλη κατάσταση με τα arcade παιχνίδια για smartphones με έχει κάνει να θυμηθώ τις εποχές που το gaming αφορούσε την ουσία του παιχνιδιού και όχι τα εφέ.

Δείτε το επίσημο trailer του Easter Eggs που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και πείτε μας αν είστε και εσείς λίγο ή πολύ fan του Angry Birds.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νικος

Αμαν πια με αυτο το παιχνιδι

τασος

Το εβλεπα και το σιχαινομουνα!πριν λιγο καιρο πηρα το lg optimus 2x (τελειο) και το φορτωσα με παιχνιδια μεσα και σκεφτηκα οτι δεν μπορω να μην εχω το angry birds που το εχουν ολοι!ετσι λοιπον κατεβασα το rio και καποια στιγμη το ανοιξα λιγο να το δω!!!παιδια ειναι τρελα εθιστικο!!!Εχω κολλησει!!!

zak91

Κι εμένα αρχικά μου έσπαγε τα νεύρα να βλέπω όλους τους άλλους με τα iphone να παίζουν, κι εγώ δυστυχώς δεν έχω ούτε iphone ούτε android κινητό, αλλά το κατέβασα στον υπολογιστή και είναι όντως κόλλημα! Σε touchscreen κιόλας είναι καλύτερο…

Paris

θα γίνει θεσμός στο τέλος 🙂

Obscured

Ειμαι καμενος με το Angry Birds! Εχω τελειωσει ολες τις πιστες σε ολα τα παιχνιδια με 3 αστερια εχω βρει ολα τα χρυσα αυγα (και τους χρυσους αναναδες και μπανανες στο rio) και δεν εχω βαρεθει στο ελαχιστο. Μαλον χρειαζομαι απεξαρτηση αλλα ποιος νοιαζετε!!!!
Περα απο την πλακα η rovio απεδειξε πως τα fancy 3d γραφικα και οι τρελες απαιτησεις δεν μπορουν να αντικαταστησουν την δημιουργικοτητα και την φαντασια.

Νικος

Πόσο ακόμα λιώσιμο?Παίζω και εγώ αλλά έλεος!!!!!!!!!

takis1994

Το ANGRY BIRDS προερχεται απο το CRUSH THE CASTLE ομως εε??κριμα που η rovio πηρε ολη την δοξα…εγω ειχα κολλησει αγρια οταν το πρωτοσυναντησα στο pc…

Για ψαξτε λιγο στο google υπαρχουν εκδοσεις online..(flash game)

vasilis.

οπως και paid για android taki.
σωστος

fred

παλι καψιμο θα πεσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.

Games Angry Birds featured

Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Η Rovio γιορτάζει τα 10α γενέθλια των Angry Birds με πολλούς ιδιαίτερους τρόπους. Όπως η διοργάνωση μιας καμπάνιας ειδικά για τη UNICEF.

Gear Angry Birds

Η Epic επιστροφή των Angry Birds

Τα δημοφιλή Angry Birds επιστρέφουν ανανεωμένα και παρόλο που οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Rovio πριν μερικά χρόνια, η μορφή του παιχνιδιού έχει αλλάξει στην ουσία της. Πρόκειται λοιπόν για παιχνίδι ρόλων (RPG) και όχι το κλασικό παιχνίδι δράσης που ήταν. Όπως στα περισσότερα RPG παιχνίδια, έχεις μεγαλύτερη ευελιξία με τα […]