Angry Birds Space, Έφτασαν τα 10 εκατομμύρια downloads σε τρεις ημέρες

Η τρέλα με τα Angry Birds συνεχίζεται και οι άνθρωποι της Rovio δικαιούνται να χαμογελούν, αφού το Angry Birds Space κατάφερε να φτάσει στα 10 εκατομμύρια downloads μέσα σε τρεις ημέρες κυκλοφορίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Rovio μέσω του Twitter account της.

Το παιχνίδι λανσαρίστηκε μαζί με το ανανεωμένο Smasung Galaxy Note σε αποκλειστικότητα και μετά κυκλοφόρησε δωρεάν στο Google Play και με κόστος 0,79€ στο App Store της Apple, με μία ειδική HD εκδοχή για το iPad. Η Rovio δεν έδωσε αναλυτικά στοιχεία για το πόσοι κατέβασαν την εφαρμογή σε κάθε λειτουργικό. Το σίγουρο είναι ότι κάθε έκδοση του Angry Birds κυριολεκτικά… τα σπάει στην αγορά!

, Angry Birds Space, Έφτασαν τα 10 εκατομμύρια downloads σε τρεις ημέρες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
katerinaki

εγω με το ιπηομε 4σ το τερματισα

kostis

προσωπικα μου ειναι εντελως αδιαφορο και παιδικο….μπραβο ομως στην εταιρεια κατασκευης του που καταφερε να το κανει τοσο δημοφιλες….

PiXel

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω άλλο πράγμα. Γιατί στο Google Play διατίθεται δωρεάν (και αυτό, όπως και άλλες γνωστές εφαρμογές), ενώ χρεώνεται στο App Store της Apple και στο Marketplace της Microsoft (οσονούπω); Αν το Google Play έχεις του περισσότερους χρήστες, από πού βγάζει τα λεφτά της η Rovio; Τόσος κόσμος μπαίνει και το αγοράζει;

λεο7

είναι πολύ καλό αλλά και πιο δύσκολο από τα προηγούμενα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Angry Birds Angry Birds Space Samsung

Angry Birds Space, Έρχονται με επιπλέον υλικό στο Samsung Galaxy Note

Τα Angry Birds Space κάνουν την επίσημη πρώτη τους εμφάνιση με το tabletόφωνο Samsung Galaxy Note, μέσα από μία έκδοση που θα προσφέρει στους κατόχους της συσκευής επιπρόσθετο περιεχόμενο και πίστες για το παιχνίδι, τις οποίες οι κάτοχοι του Note θα μπορούν να κατεβάσουν από το Samsung Apps ή το Android Market.

Software Angry Birds Angry Birds Space

Angry Birds Space, Η NASA πιάνει… πουλιά στο διάστημα

Ξεχάστε τη βαρύτητα και όλα όσα ισχύουν στον πλανήτη μας. Η μάχη των Angry Birds εναντίον των γουρουνιών που κλέβουν τα αυγά τους μεταφέρεται είτε σε τροχιά στο διάστημα, είτε σε άλλους πλανήτες, όπου οι κανόνες αλλάζουν και οι τροχιές της πτήσης γίνονται ελλειπτικές. Τα Angry Birds θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Μαρτίου και […]