Angry Birds Star Wars, Το επίσημο trailer

Το είχαμε γράψει και παλαιότερα, η Rovio δεν αναπαύεται στην επιτυχία και συνεχώς ανακοινώνει κάτι καινούριο. Αυτή τη φορά βλέπουμε το Star Wars να ενσωματώνεται στο Angry Birds και τα πουλιά να συνεχίζουν τη… διαστημική τους πορεία! Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο μέρες από σήμερα και συγκεκριμένα στις 8 Νοεμβρίου στις ήδη γνωστές πλατφόρμες.

Το επίσημο trailer του παιχνιδιού μας δείχνει πόσο εύστοχα ενσωματώνεται το περιβάλλον του Star Wars στο Angry Birds, αλλάζοντας την εμφάνιση των χαρακτήρων και προσθέτοντας φωτόσπαθα, όπλα από τις ταινίες και νέες ικανότητες. Στο παιχνίδι θα βρείτε τους περισσότερους χαρακτήρες των ταινιών και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Darth Vader, ο οποίος μάλιστα έχει το ρόλο του βασιλιά των γουρουνιών. Τα Angry Birds έχουν το ρόλο της Rebel Alliance και τα γουρούνια το ρόλο της Galactic Empire.

Στο επίσημο κανάλι της RovioMobile στο YouTube μπορείτε να βρείτε περισσότερα βίντεο και συγκεκριμένα gameplay videos από τους νέους χαρακτήρες του παιχνιδιού!

, Angry Birds Star Wars, Το επίσημο trailer

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Τώρα που η Disney αγόρασε τη Lucasfilm και όλο το Star Wars franchise, λέτε να βάλει στόχο να αγοράσει και το angry birds?

ret

@Θανάσης
Εντάξει το θέμα πλέον με το Angry Birds έχει γίνει ανέκδοτο… διασκεδάσαμε στην αρχή, είπαμε οκ σε μία δύο παραλλαγές αλλά κατάντησε σαχλαμάρα.

greeceandroid

Το Bad Piggies μου άρεσε πολύ περισσότερο απ όλα τα Angry Birds μέχρι τώρα. Και προσωπικά κάτι τέτοιο θα ήθελα απ την Rovio, ένα τελείως διαφορετικό στo Gameplay παιχνίδι.

MasterMind

συμφωνώ με τον φιλο απο πάνω. καλό το angry birds αλλά μετά απο ένα σημείο το σιχαίνεσαι. Το Bad Piggies δεν το βαριέσαι με τίποτα και χρησιμοποιείς και λίγο το μυαλό σου

michalis_mclaren

Δυστυχώς όσο ξεφεύγεις απο το κλασικό χαλάς και την συνταγή! Δεν μπορείς να έχεις πχ το Warcraft 2 με τζιπάκια απο το HALO του xbox μαζί!!!! Είναι καγκουριά!!!

Θοδωρής

Πετυχημένη συνταγή, θα προσπαθήσουν να την αξιοποιήσουν όσο μπορούν! Μέχρι να το βαρεθεί ο κόσμος, το Angry Birds θα συνεχίσει να βγάζει νέες εκδόσεις. Εγώ προσωπικά τη βαρέθηκα από νωρίς, αλλά δεν παύω να πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Τώρα μου έρχεται να το δοκιμάσω. 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.