Ζητούν και τα ρέστα οι Anonymous hackers από τους gamers!

Είτε τελικά έχουν ανάμιξη στην μεγάλη επίθεση στο PlayStation Network (PSN), είτε όχι, το σίγουρο είναι πως οι Anonymous τα ξεκίνησαν όλα με τις αρχικές επιθέσεις τους τόσο στην υπηρεσία, όσο και σε sites της Sony. Πρόφαση φυσικά η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των gamers, ενάντια στις πράξεις της Sony.

, Ζητούν και τα ρέστα οι Anonymous hackers από τους gamers!

Όπως θυμάστε, τα προβλήματα που προκάλεσαν οι Anonymous στο PSN, προκάλεσαν με τη σειρά τους την οργή των gamers, γι αυτό και οι hackers αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω. Τώρα, μέσω συνέντευξης μέλους του γκρουπ, ζητάνε και τα ρέστα! Nαι, οι Anonymous θεωρούν ότι αντιδράσαμε εγωιστικά – αντί να τους υποστηρίξουμε που πολεμούν για τα δικαιώματά μας, προτιμήσαμε την άμεση απόλαυση της χρήσης του PSN. Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι! Υπάρχουν καλά νέα όμως, καθώς σύμφωνα με το ίδιο μέλος, οι Anonymous πλέον έχουν σταματήσει τις επιθέσεις στη Sony, αφού δεν έχουν να κερδίσουν κάτι, πέρα από το να γίνονται όλο και λιγότερο δημοφιλείς. Πάλι καλά…

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

εμενα με νοιαζει να μην ξανασυμβει.

Βύρωνας

εν μέρει έχουν δίκιο!

Vasilios Bouras

Και οι δύο πλευρές δίκιο έχουν.

Kostas

ναι αλλα εγω δεν μπορω να καταλαβω,λενε οτι μας υπερασπιζονται,μας υπερασπιζονται απο τι ρε παιδια?

telas

από το να μπορείς να έχεις ξεκλείδωτο playstation και να μπορείς να δοκιμάζεις διάφορα homebrew κολπάκια.

Στέλιος

Άτομα που βγαίνουν και ποζάρουν σε κάμερες
προσπαθώντας να κάνουν μούρη και “σοβαρές” δηλώσεις
δεν μπορώ να τους θεωρήσω σοβαρούς Χακερ…

Παιδιά είναι που τα κάνουν όλα αυτά για το κέφι τους…

Ας μην ξεχνάμε ότι οι καλύτεροι Χακερ στον κόσμο ήταν και είναι οι σιωπηλοί
και στην τελική δεν χρειαζόντουσαν την συναίνεση του κόσμου….

pt

Δίκιο έχουν. Μπορεί να το έκαναν και από φιλοδοξία η ματαιδοξία, αλλά το συμφέρον όλων μας εξυπηρετούν ενάντια στους ισχυρούς κολοσσούς.

giannis

“πολεμούν για τα δικαιώματά μας, προτιμήσαμε την άμεση απόλαυση της χρήσης του PSN”

σκεφτείτε το λίγο,δεν έχω και 100% άδικο

Ηρακλής

Ο συντάκτης είναι biased, οπότε αυτό δεν αποτελεί είδηση, αλλά γνώμη. Συγνώμη κιόλας, αλλά δε γίνεται να μιλάει εν ονόματι όλων κατά της συγκεκριμένης κίνησης των anonymous. Εγώ είμαι χρήστης του PSN και γούσταρα τρελά που το δίκτυο είχε πέσει και θα γούσταρα ακόμη περισσότερο αν έπεφτε για πάντα και στο τέλος καταστρεφόταν η Sony και όλα τα playstation, οι τηλεοράσεις, τα dvd και τα walkman. Και τα κινητά Sony-Ericsson. Και ερχόταν και οι εξωγήινοι.

Terminator

Ηρακλή ομολογώ πως προτιμάω την άμεση απόλαυση της χρήσης του PSN, από το να αφήνω τους συγκεκριμένους ανθρώπους να λειτουργούν εξ ονόματός μου, τη στιγμή που στην πραγματικότητα δεν δίνουν δεκάρα για τα δικαιώματά μου και απλά θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης, όπως η περισσότεροι hackers άλλωστε.

vasilis.

Εγω ειμαι με τους hackers γιατι ειμαι xbox fan boy.
πειραζει? αντικειμενικα παντα.

spyros

@Ηρακλής
Μπράβο που κάποιος μίλησε σωστά & ολοκληρωμένα. Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί γνώμη & όχι είδηση γιατί ο εν λόγω συντάκτης εκφέρει την προσωπική του γνώμη.
Όσο για τους Anonymous δίκιο έχουν τα παιδιά να μας “κατηγορούν”. Δεν επιδίωξαν αυτοί την κλοπή δεδομένων απο το PSN δικτύου της Sony, και αν το έκαναν σιγά που θα μας ενημέρωναν προηγουμένως να τους υποστηρίξουμε κι όλας! Απλή λογική θέλει. Προσωπικά τους συγχαίρω για την δύναμη & μαγκιά τους.

Spiros

και εγω με τους hackers ειμαι γιατι ειμαι εναντια στο καπιταλιστικο συστημα…. :p

Ηρακλής

Terminator, δε διαφωνούμε σε κάτι. Για την ακρίβεια το ποστ μου ήταν μια μεταφορά, δεν είμαι χρήστης του PSN, ούτε έχω καν PS, οπότε και όλα όσα αναφέρω να γινόταν πραγματικότητα, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι (εκτός, ίσως, από τους εξωγήινους). Έχω μια χορδή, όμως, που χτυπάει πολύ όταν διαστρεβλώνεται η “είδηση” με τη “γνώμη” και ιδίως όταν αυτό γίνεται εσκεμμένα (βλέπε για παράδειγμα το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ…. εεεε, το Mega ήθελα να πω). Σίγουρα ο συντάκτης δεν λειτούργησε εσκεμμένα, αλλά εκφράστηκε ως εξοργισμένος χρήστης, αλλά και πάλι αυτό δεν έχει να κάνει.

Nick

Εύκολα ένας άσπροκάπελος χάκερ μπορεί να γίνει μαύρος και είναι δύσκολο κανείς να γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες με τις οποίες ένας χάκερ κάνει ότι κάνει.

orestis

Αν είχα και εγώ τις γνώσεις των συγκεκριμένων hackers θα έμπαινα άνετα στον πειρασμό για κάτι τέτοιο! Συμφωνώ απόλυτα με τον Ηρακλή και όπου εκφέρεται γνώμη αντί για είδηση καλό είναι να το αναφέρουμε ώστε να αποφεύγεται! Όλοι καταναλωτές είμαστε στην τελική! Αν δεν υπερασπιζόμαστε και οι ίδιοι τους εαυτούς μας..ζήτω που καήκαμε! Αλλά τι λέμε τώρα?! Μπροστά σε τέτοιους κολοσσούς εμείς είμαστε ταφόπλακες!

user

@Στέλιος Αρχικά οι anonymous (θέλουν να ξέρουμε ότι) δρουν από το 2003, οπότε μπορείς να βρεις και να παρακολουθήσεις αν θες τη δράση τους πολύ εύκολα. Με την ελάχιστη εμπειρία & δική μου δράση στο διαδίκτυο (Internet Security), μπορώ με σιγουριά να σου πω πως δεν υπάρχει ιεραρχία σ΄ αυτούς τους ανθρώπους, δεν υπάρχει έδρα, δεν μαζεύοντε απαραίτητα παρέα κάπου και δρουν και το κυριότερο είναι πως δεν είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Όποιος θέλει κάνει ό,τι θέλει και υπογράφει ως “μέλος” τους. Κι εσύ κι εγώ. Γι αυτούς υπάρχει μόνο σκοπός, και προκειμένου να επιτυχθεί θα προσπεράσουν όσα εμπόδια μπορούν ρισκάροντας συνεχώς την ανωνυμία τους. Σ’ αφήνουν να παρακολουθείς τις κινήσεις τους σκόπιμα μεν, δείχνοντάς σου ότι μπορείς εύκολα να γίνεις ένας απ’ αυτούς και να τους υποστηρίξεις κατεβαίνοντας απλά σε μία διαδήλωση, αλλά με σιγουριά μπορώ να σου πω, πως αν δεν θέλουν, δεν μαθαίνεις. Το όλο concept V for Vendetta το θεωρώ κι εγώ παιδικό, αλλά είναι ομολογουμένως μία πολύ καλή μέθοδος προκειμένου να αποσπάσουν την υποστήριξη του κόσμου. Δεν υπάρχουν hackers που μαζεύοντε και παίζουν άσκοπα. Όπου υπάρχει ρίσκο υπάρχει και σκοπός. Είτε αυτός είναι για το καλό όλων έιτε για το καλό ενός. Εμείς το μόνο που… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.