AOC Q2778VQE: Οθόνη 27” WQHD για gamers

Η AOC, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της monitor Q2778VQE με ανάλυση 2560×1440 pixels, το επονομαζόμενο WQHD. Η διαγώνιός της είναι στις 27 ίντσες και απευθύνεται ιδιαίτερα σε gamers που θα απολαύσουν το ευρύ της panel, αλλά και σε επαγγελματίες για άνετο multitasking πολλών παραθύρων.

Φυσικά, η ανάλυση επιτρέπει και την οικιακή διασκέδαση σε πολύ καλή ποιότητα μάλιστα, αφού ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα αντίστοιχα πρότυπα ταινιών για την ανάλυσή της.

Πέραν από τα απλά χαρακτηριστικά που αναφέραμε, το monitor Q2778VQE έχει χρόνο απόκρισης το 1ms (καθίσταται ιδανική για gaming), έχει αναλογία 16:9 και γωνίες θέασης 170°/160° σε Η/V με μέγιστη φωτεινότητα στα 350cd/m².

Επιπροσθέτως, η συνδεσιμότητά της με τις άλλες σας συσκευές είναι αρκετά πλούσια, καθώς έρχεται με θύρες DisplayPort, HDMI, DVI και D-Sub.

Τέλος η οθόνη αυτή έχει έξυπνες λειτουργίες Eco Mode και e-Saver, για την μείωση κατανάλωσης και επομένως την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά όχι και τόσο της τσέπης μας, μιας και το κόστος της φτάνει τα 399 ευρώ με 3 χρόνια εγγύηση.

AOC Q2778VQE, AOC Q2778VQE: Οθόνη 27” WQHD για gamers

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

GAMEATHLON SUMMER 2024: Η Γιορτή του Gaming Επιστρέφει Δυναμικά!

Φέτος, το GAMEATHLON SUMMER 2024 υπόσχεται όπως πάντα μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη gaming, διασκέδαση και καινοτομία, με τον ΓΕΡΜΑΝΟ, ηγέτη στην τεχνολογία, ως μέγα Χορηγό.

Games

Gamers Lounge Hype Festival: Το παιχνίδι γίνεται ξανά συναρπαστικό [29 & 30 Ιουνίου 2024]

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου, τα esports, τα video games και τα επιτραπέζια θα συναντήσουν το street culture, τη μουσική και το cosplay σε ένα event που θα γράψει… ιστορία!

Games

Game Jam Barcelona 2024: Developers στη μάχη ενάντια στα fake news

Το «Truth, Lies & Democracy» είναι ένα game jam που στοχεύει να κινητοποιήσει την ευρωπαϊκή κοινότητα των gamers για την καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.