Τρίτη
12/02/2019

Apex Legends: Νέο παιχνίδι ανταγωνίζεται τα Fortnite και PUBG

Πρόσφατα η Electronic Arts κυκλοφόρησε το Apex Legends το οποίο ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς μετράει πλέον πάνω από 25 εκ. παίκτες. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο δωρεάν για PC, PlayStation 4 και Xbox One, αλλά σύντομα μπορεί να κυκλοφορήσει και για smartphones/ tablets για να ανταγωνιστεί περισσότερο με τα Fortnite και PUBG.

Μπορεί οι 25 εκ. παίκτες του Apex Legends να είναι λιγότεροι από αυτούς που παίζουν Fortnite (έχει πάνω από 200 εκ. παίκτες συνολικά και 8.3 εκατομμύρια παίκτες που παίζουν ταυτόχρονα), αλλά το Apex Legends έχει μόλις λίγες μέρες που κυκλοφόρησε.

Apex Legends: Νέο παιχνίδι ανταγωνίζεται τα Fortnite και PUBG

Παρόλο που το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν, οι παίκτες μπορούν να μαζεύουν χρήματα του παιχνιδιού, καθώς παίζουν, για να αγοράσουν κάποιες μορφές ενός ήρωα ή και κάποια όπλα. Μπορούν επίσης να αγοράσουν και κάποια loot boxes για να πάρουν πιο γρήγορα τα αντικείμενα που θέλουν.

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μια ενημέρωση που μέσα στις διορθώσεις που θα κάνει, θα προσθέσει και ειδικές εκδόσεις των loot box για το event του Αγίου Βαλεντίνου, όπως αναφέρεται εδώ.

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Agnostos13 λέει:

    Αν δεν φτιάξει cross-platform έκδοση που θα λειτουργεί και σε mobile πλατφόρμες (Android, iOS, Switch) δεν πρόκειται να φτάσει την απήχηση του Fortnite…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.