Αποκτήστε δωρεάν το Galactic Civilizations III [Epic Games Store]

, Αποκτήστε δωρεάν το Galactic Civilizations III [Epic Games Store]

Για αυτή την εβδομάδα η Epic προσφέρει δωρεάν το Galactic Civilization III από το ψηφιακό της κατάστημα Epic Games Store. Για να το αποκτήσετε, μπορείτε να μπείτε εδώ μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 18:00 και να το βάλετε στη συλλογή σας, μέσω του Epic Games λογαριασμού σας.

To παιχνίδι της Stardock κυκλοφόρησε το 2015 ως συνέχεια του Galactic Civilizations II: Dread Lords. Οι παίκτες ξεκινούν από τον πλανήτη τους και πρέπει να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες, ώστε να εξερευνήσουν τον γαλαξία και να αποικήσουν σε νέους κόσμους. Το gameplay είναι 4x strategy, με turn-based σύστημα μάχης.

Αν σας αρέσει λοιπόν αυτό το είδος, μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το παιχνίδι! Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το Dandara: Trials of Fear Edition, με τo Epic Games Store να έχει ξεκινήσει δυναμικά το 2021.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.