Αποκτήστε δωρεάν το Star Wars Battlefront II: Celebration Edition [Epic Games Store]

Star Wars Battlefront II, Αποκτήστε δωρεάν το Star Wars  Battlefront II: Celebration Edition [Epic Games Store]

Το Epic Games Store προσφέρει δωρεάν σε όλους το Star Wars Battlefront II: Celebration Edition και δεν πρέπει να το χάσετε! Για να αποκτήσετε το παιχνίδι πρέπει να μπείτε στη σχετική σελίδα, να κάνετε sign-in με το λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό και αφού το κάνετε δικό σας το κρατάτε για πάντα. O τίτλος θα είναι διαθέσιμος μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου.

Το Star Wars Battlefront II κυκλοφόρησε το 2017 και, αν και δέχτηκε πολλές θετικές κριτικές για το multiplayer κομμάτι του, υπήρχαν αρκετά αρνητικές κριτικές για το campaign (το οποίο ήταν εξαιρετικά μικρό), αλλά και για τα microtransactions του. Η Celebration Edition ευτυχώς περιλαμβάνει όλα τα cosmetics που έχουν κυκλοφορήσει, μαζί βέβαια με τα δωρεάν DLC.

Επιπλέον, το Star Wars Battlefront II: Celebration Edition περιλαμβάνει το κανονικό παιχνίδι το οποίο, παρά τη δύσκολη αρχή του, έχει ακόμα πιστό κοινό που συνεχίζει να παίζει. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα παιχνίδι των 40 ευρώ το οποίο μπορείτε να αγοράσετε δωρεάν, ενώ αν είστε φανατικοί του Star Wars σίγουρα θα λιώσετε για πολλές ώρες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικόλας Μερεντίτης

Ισχύει και για ps4;

Όχι, μόνο Epic Games Store (PC) δυστυχώς :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.