Αποκτήστε δωρεάν το Torchlight II [Epic Games Store]


Περάσαμε πλέον στους τελευταίους δύο δωρεάν τίτλους της χρονιάς από το Epic Games Store με το Torchlight II. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος μέχρι αύριο στις 18:00 από το κατάστημα της Epic, οπότε για να το αποκτήσετε πρέπει να μπείτε εδώ.

Το Torchlight II είναι ένα βραβευμένο παιχνίδι action RPG, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2012 για Windows PC και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 για όλες τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών class, κάθε μία με τις δικές της δυνατότητες αλλά και αδυναμίες.

Torchlight II, Αποκτήστε δωρεάν το Torchlight II [Epic Games Store]

Αν και πρόκειται για random dungeons, το Torchlight II μπορεί να σας προσφέρει πολλές ώρες ποιοτικού gameplay, ακόμα και 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Μη ξεχνάμε ότι αύριο, 31 Δεκεμβρίου, έρχεται το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι από το Epic Games Store, το οποίο ελπίζουμε να ολοκληρώσει αυτά τα 15 παιχνίδια με έναν μοναδικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

GAMEATHLON SUMMER 2024: Η Γιορτή του Gaming Επιστρέφει Δυναμικά!

Φέτος, το GAMEATHLON SUMMER 2024 υπόσχεται όπως πάντα μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη gaming, διασκέδαση και καινοτομία, με τον ΓΕΡΜΑΝΟ, ηγέτη στην τεχνολογία, ως μέγα Χορηγό.

Games

Gamers Lounge Hype Festival: Το παιχνίδι γίνεται ξανά συναρπαστικό [29 & 30 Ιουνίου 2024]

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου, τα esports, τα video games και τα επιτραπέζια θα συναντήσουν το street culture, τη μουσική και το cosplay σε ένα event που θα γράψει… ιστορία!

Games

Game Jam Barcelona 2024: Developers στη μάχη ενάντια στα fake news

Το «Truth, Lies & Democracy» είναι ένα game jam που στοχεύει να κινητοποιήσει την ευρωπαϊκή κοινότητα των gamers για την καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.