Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το A Total War Saga: Troy

, Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το A Total War Saga: Troy

Η σειρά Total War επιστρέφει, κάτι που περίμεναν οι λάτρεις των real time strategy. Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Creative Assembly, μαζί με την εταιρεία διάθεσης του τίτλου, SEGA, προσφέρουν για τις πρώτες 24 ώρες εντελώς δωρεάν το παιχνίδι, μέσα από το Epic Games Store. Μάλιστα, η κυκλοφορία του τίτλου είναι σήμερα, 13 Αυγούστου 2020, οπότε παίρνετε δωρεάν ένα φρέσκο παιχνίδι.

Δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς λήγει η προσφορά, καθώς και στην ιστοσελίδα επισημαίνεται απλά ότι ισχύει μόνο για 24 ώρες, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε. Μετά τη λήξη της εν λόγω προωθητικής ενέργειας, η τιμή του τίτλου θα επανέλθει στην κανονική του τιμή, δηλαδή στα 49.99 ευρώ.

Για να αποκτήσετε τον τίτλο, μέσω του Epic Games Store, μπείτε σε αυτό το σύνδεσμο

Η περιγραφή του A Total War Saga: Troy

Σε αυτή τη θρυλική εποχή, οι ήρωες περπατούν στη γη. Σε μία πράξη που συγκλονίζει τον κόσμο, ο τολμηρός Πάρις, πρίγκιπας της Τροίας, κλέβεται με την όμορφη βασίλισσα της Σπάρτης. Καθώς απομακρύνονται, ο βασιλιάς Μενέλαος καταριέται το όνομα της. Ορκίζεται να φέρει τη γυναίκα του πίσω στο σπίτι τους, ανεξαρτήτως κόστους!

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo Nintendo Switch Sega

Nintendo: Προσθέτει πέντε νέα παιχνίδια Sega Genesis στο Switch Online Expansion Pack

Η Nintendo επέκτεινε το Expansion Pack για το Switch, προσθέτοντας πέντε νέους τίτλους Sega Genesis στο πιο ακριβό pack της online συνδρομητικής της υπηρεσίας.

Games Atari Nintendo Sega Xbox PlayStation

Video gaming consoles: Από το εχθές στο σήμερα

Η εξέλιξη και η τεχνολογία των video game consoles από το 1972 και το Magnavox Odyssey έως σήμερα με το PlayStation 5 και το Xbox Series X. Μια αναδρομή στην ιστορία τους που αγγίζει τα 50 χρόνια.

Games Sega

Η SEGA μας δίνει ελπίδες για ένα Dreamcast Mini, μη το περιμένετε όμως άμεσα

Για το επόμενο mini project της, η εταιρεία σκέφτεται ένα SG-1000 Mini ή ένα Dreamcast Mini, όμως σε ένα με δύο χρόνια.

Games Sega Xbox One Xbox One S

Football Manager 2021: Έρχεται και στο Xbox μετά από 13 χρόνια

Το Football Manager 2021 Xbox Edition θα είναι τίτλος Xbox Play Anywhere, δηλαδή θα μπορείτε να το αγοράσετε στο Xbox και να έχετε τα save σας και στο PC.