Apple Arcade: Συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών για iOS, Mac, και Apple TV

Apple Event 2019, Apple Arcade: Συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών για iOS, Mac, και Apple TV

https://youtu.be/67umVefSXnY

To iPhone δεν θα το θεωρούσαμε ποτέ μία παραδοσιακή κονσόλα παιχνιδιών, αλλά η Apple ελπίζει να το αλλάξει αυτό με τη νέα Συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών της, Apple Arcade.

Σε αντίθεση με την υπηρεσία cloud gaming Google Stadia, η υπηρεσία της Apple μοιάζει περισσότερο με συνδρομή για παιχνίδια, αλλά αντί των παραδοσιακών τίτλων που θα μπορούσαμε να παίξουμε μέσω του PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, ή PC, τα παιχνίδια αυτά θα είναι διαθέσιμα μέσω του App Store.

https://youtu.be/95FuVib8mcY

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε το κόστος της σύνδρομης, αλλά ανέφερε ότι θα περιέχει πάνω από 100 τίτλους οι οποίοι είναι αποκλειστικά στο iOS. Φυσικά μπορούμε να παίξουμε όλα αυτά τα παιχνίδια σε όλες τις συσκευές Apple μας, όπως τα iPhone, iPad, Apple TV, και υπολογιστή Mac. Τέλος, όλοι οι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για να τους παίξουμε offline.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.