Assassin’s Creed Valhalla: Ρεκόρ πωλήσεων πρώτης εβδομάδας για τη σειρά


Το Assassin’s Creed Valhalla έσπασε τα ταμεία της Ubisoft, καθώς είναι ο τίτλος της σειράς με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε μία εβδομάδα. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Ubisoft, ενώ ταυτόχρονα έσπασε και ένα ακόμα ρεκόρ, καθώς είναι ο τίτλος της εταιρείας με τις περισσότερες πωλήσεις launch σε PC.

Οι ανεβασμένες πωλήσεις σε PC προήλθαν και από τις ψηφιακές πωλήσεις μέσω του Ubisoft Store, με τον τίτλο να πετυχαίνει και εκεί ρεκόρ πωλήσεων. Μαζί με τα παραπάνω, η εταιρεία έδωσε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά των παικτών του Assassin’s Creed Valhalla. Μέχρι στιγμής, οι παίκτες έχουν περπατήσει πάνω από 4 εκατομμύρια χιλιόμετρα και έχουν ξεκλειδώσει πάνω από 55 εκατομμύρια νέα κτήρια.

Assassin's Creed, Assassin’s Creed Valhalla: Ρεκόρ πωλήσεων πρώτης εβδομάδας για τη σειρά

Επίσης, πάνω από 3,5 εκατομμύρια παιχνίδια Orlog έχουν κερδηθεί, ενώ πάνω από 1,8 εκατομμύρια παίκτες έχουν κερδίσει σε τουλάχιστον ένα drinking game από το λανσάρισμα του παιχνιδιού. Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί ήδη για Xbox Series X, Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia, Amazon Luna και σε PC μέσω των Epic Games Store και Ubisoft Store.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.