Assassin’s Creed Valhalla: Στα 30fps η έκδοση του Xbox Series X

, Assassin’s Creed Valhalla: Στα 30fps η έκδοση του Xbox Series X

Η μεγάλη διαφορά της δύναμης των CPU και GPU μεταξύ Xbox One X και Xbox Series Χ είναι από τα σημεία που όχι μόνο η Microsoft, αλλά και οι ίδιοι οι developers εξυμνούν. Όμως, φαίνεται πως για κάποιες εταιρείες αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνουν τους τίτλους τους να τρέχουν σε περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως η έκδοση του Assassin’s Creed Valhalla για το Xbox Series X θα τρέχει στα 30fps. Η εταιρεία δεν επισήμανε τίποτα για την έκδοση του PlayStation 5 του παιχνιδιού, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως ο ίδιος περιορισμός θα υπάρχει και εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε η εταιρεία στο Eurogamer Portugal:

“H Ubisoft πάντα είχε τη δέσμευση να εξερευνά νέες τεχνολογίες, ώστε να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των νέων κονσόλων, που μπορούν να προσφέρουν ακόμα πιο συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία παιχνιδιού. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Microsoft ώστε να φέρουμε το Assassin’s Creed Valhalla στο Xbox Series X.

Προς το παρόν, μπορούμε να εγγυηθούμε πως το Assassin’s Creed Valhalla θα τρέχει τουλάχιστον στα 30fps. Ο τίτλος θα επωφεληθεί από τους ταχύτερους χρόνους φόρτισης, επιτρέποντας τους παίκτες να βυθιστούν στην ιστορία και τον κόσμο του παιχνιδιού χωρίς χρονοτριβή. Τέλος, το Assassin’s Creed Valhalla θα επωφεληθεί από βελτιωμένα γραφικά, κάτι που είναι δυνατό από τη δύναμη του Xbox Series X και ανυπομονούμε να σας δείξουμε τον κόσμο που έχουμε δημιουργήσει σε εκπληκτική ανάλυση 4K.”

Πάντως, αυτό δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη, αφού κανένας τίτλος της σειράς δε μπόρεσε να κρατήσει σταθερά 60fps ούτε και στα δυνατότερα PC που κυκλοφορούν. Ελπίζουμε πως κάποιες βελτιστοποιήσεις θα γίνουν στο μέλλον, μπορεί όχι σε αυτόν αλλά στον επόμενο τίτλο, ώστε να δούμε καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.