Assassin’s Creed 3, Τρομερό gameplay demo [E3]

Το πολυαναμενόμενο Assassin’s Creed 3 έκανε το ντεμπούτο του στην παρουσίαση της Ubisoft στην έκθεση Ε3, με ένα από τα πιο εντυπωσιακά gameplay demo στην πρόσφατη ιστορία της έκθεσης. Απολαύστε παρακάτω επτά λεπτά δράσης από το Assassin’s Creed 3 και φροντίστε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι πρόκειται για παιχνίδι της τωρινής γενιάς, όχι της επόμενης!

, Assassin’s Creed 3, Τρομερό gameplay demo [E3]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris K

Μου έπεσαν και επίσημα τα μαλλιά!

kostas

Παντα το θεωρουσα ενα πολυ καλο παιχνιδι…Αλλα δεν ξερω γιατι,βαριομουν να το παιξω.Τωρα πια οχι….

Ιωάννης Π.

Το ωραιότερο trailer που έχω δει σε παιχνίδι, να μην πώ και ταινία. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν το επόμενο βγει με unreal engine 4

Τασος

Παρα πολυ καλο αλλα με Unreal 4 οπως λεει ο Γιαννης θα τριβουμε τα ματια μας..Ελπιζω τελη 2013 να εχουμε κονσολες επομενης γενιας!!(επιτελους)Απο το 2005 εχω το xbox360,βαρεθηκα!!

nick2011

Μιλάμε για… ΕΠΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ !!!

Τελικά εκεί που το φοβόμουν το νέο σκηνικό από Ιταλία Αναγέννηση σε Αμερική Μπλεκ… τελικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ.

Κωνσταντίνος

Χίλιες φορές καλύτερο από το AC Revelations και από τα άλλα.Θα είναι και πάλι η καλύτερη προταση για παιχνίδι για όλες τις κονσόλες.

Κωνσταντίνος

Παιδιά για το PsVita δεν θα υπάρχει ACIII όπως το είδατε τώρα αλλά ο ήρωας θα είναι γυναίκα!!!!!! Και θα λέγεται ACIII Liberation!!!

tomas

οχι,οχι δεν εχει καθολου καλα γαραφικα!!! 😉

Παναγιώτης

ότι πιο bad ass έχω δει σε trailer. Well done Ubisoft!

ΘΑΝΑΣΗΣ

Καλα οτι και να πω ειναι λιγο, το παιχνίδι απλα μαμαει και σπερνει!!!!!

Panos

περιμενο να σκισο κανα τεμπλαρ

Zikos

Tο παιχνίδι θα είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη γιατί το δουλεύανε 3 χρόνια όπως και το AC II. Αυτό που με απασχολεί είναι πως η Ubisoft καταφερε να κανει την ανοησία να μη το φτιαξει σε next gen graphics. Θα ηταν κατι το απιστευτο να βλέπαμε αυτη την ιστορική περίδο σε στυλ Sleeping Dogs.

Αυτο που μου κεντριζει πιο πολύ το ενδιαφερον ειναι το πως θα κατραφέρουν να λανσαρουν την pc εκδοση χωρις buggs. Είδε κανεις σας το νεο συστημα;;; Unlevelled terrain animations και επεξεργασμενες σκηνες μαχης που να ανταποκρινονται σε αυτες… πολυ δυσκολο για μια καρτα pc ακόμα και αν μιλάμε για high end μηχανημα.

Τελος περιμενω να δω τι στο καλο θα γινει την εποχη 2012 στο παιχνιδι. Μεχρι τωρα η ιστορια του Desmond ήταν πολυ περιορισμενη και απογοητετυτική, σαν κακό sci- fi. Ελπιζω να κανουν καλυτερη δουλεια με αυτο το παιχνίδι σε αυτον τον τομεα.

Πονταρω για κριτικες 9/10 και 10/10 παντως καθώς η ιστορια του Animus απο οσο ειδαμε θα ειναι μαματη!

Βασιλης

Εμενα μου αρεσανε περισσοτερο τα πρηγουμενα δηλαδη Assassin’s Creed 2,Brotherhood,Revelations..γιατι σε αυτα ειναι ο ιδιος χαρακτηρας και εχει ωραιο Story δεν πιστευω να ειναι καλητερο αυτο απο τα προηγουμενα γιατι πρωτα απολα θα ειναι πολυ ποιο δυσκολο γιατι στο Assassin’s Creed 3 εχει και οπλα αρα ο παικτης θα τρωει και πιστολιες και θα ειναι πιστευω δυσκολες οι μονομαχιες με τους αντιπαλους…θα το δουμε κι αυτο ομως δεν βιαζομαστε 😉

nikos

Παιδια σιγουρα ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχει βγαλει η Ubisoft!!!

Γιάννης

Φαίνεται έχε ρήξει πολύ δουλειά η Ubisosft στο παιχνίδι…Το μόνο που με ξενερώνει είναι οι εκδόσεις με freedom,join or die και special edition που έχουν κάποιες μπόνους αποστολές τις οποίες δέν θα μπορείς να έχεις πρόσβαση και ο λόγος δέν μπορείς να δώσεις τόσα χρήματα να αγοράσεις όλα αυτα τα πακέτα..Εκεί παίρνει μείον κατα την γνώμη μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.