Asus RTX 3080 Ti ROG Strix: Διέρρευσε φωτογραφία που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

, Asus RTX 3080 Ti ROG Strix: Διέρρευσε φωτογραφία που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

Η Nvidia αναμένεται να παρουσιάσει την σειρά RTX 3000 κάποια στιγμή μέσα στο έτος χωρίς ακόμη να υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα γίνει αυτό ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφορούν τελευταία αρκετές πληροφορίες για τις κάρτες γραφικών της σειράς. Ο πράσινος κολοσσός αναμένεται να φέρει στην αγορά αρκετές κάρτες γραφικών οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις RTX 2000 με την κορυφαία της κατηγορίας να ακούει στο όνομα RTX 3080 Ti ή RTX 3090.

Σήμερα διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφία η οποία δείχνει τον σχεδιασμό μιας RTX 3080 Ti η οποία ανήκει στην ASUS και την σειρά ROG Strix. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για μια τέτοια κάρτα γραφικών καθώς όλα τα προηγούμενα leaks έδειχναν τις RTX 3080, RTX 3090 και RTX Titan.

Η φωτογραφία στην κάρτα γραφικών φαίνεται πως έχει μεγαλύτερο πάχος σε σχέση με την RTX 2080 Ti και ο σχεδιασμός της είναι πιο aggressive. Φυσικά, υπάρχουν RGB φώτα ωστόσο δεν μπορούμε να διακρίνουμε τι είδους τροφοδοσία χρειάζεται.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Gear NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 40 Super: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά καρτών γραφικών

Η Nvidia ανακοίνωσε την ενημερωμένη σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX 40 Super, τις RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super και RTX 4070 Super.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,