Αύξηση στις τιμές του Playstation 5 σχεδόν παντού

playstation 5, Αύξηση στις τιμές του Playstation 5 σχεδόν παντού

Νέες, υψηλότερες τιμές για το PlayStation 5 σε Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική και Καναδά ανακοίνωσε η Sony.

Αυτή η αύξηση της τιμής επηρεάζει και τις δύο εκδόσεις της κονσόλας – την Digital Edition και το PS5 με τη μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray.

Η Sony αναφέρεται στο απαιτητικό παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, τον υψηλό πληθωρισμό και τις νομισματικές προκλήσεις ως λόγους για την αύξηση των τιμών. Σύμφωνα με την εταιρεία, κορυφαία προτεραιότητά της είναι να βελτιώσει την κατάσταση προμήθειας του PS5, που έχει κάνει δύσκολη την απόκτησή του από επίδοξους αγοραστές.

playstation 5, Αύξηση στις τιμές του Playstation 5 σχεδόν παντού

Παρά την αύξηση των τιμών, οι πωλήσεις είναι απίθανο να ξεπεραστούν. Η Sony γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το PlayStation 5, ξεπερνώντας τις πωλήσεις του Xbox της Microsoft.

Σύμφωνα με το Ampere Analysis, η Sony έχει αποστείλει 21 εκατομμύρια PS5 από τον Ιούνιο του 2022, ενώ η Microsoft μόνο 13,8 εκατομμύρια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.