EA & DICE: Battlefield 1 – Εμπρός Πίσω!

Δεν είναι αστείο, δεν είναι κάποιο πείραγμα από τα κλασικά των EA Games και DICE, είναι πραγματικότητα. Μετά το Battlefield 4, έρχεται το Battlefield 1 και μετά τους πολέμους στον σύγχρονο κόσμο, με την σημερινή τεχνολογία, πάμε 100 χρόνια πίσω στον ΠΠΠ.

Battlefield 1: εμπρός πίσω!, EA & DICE: Battlefield 1 – Εμπρός Πίσω!

Ο λόγος που αργήσαμε να κάνουμε κάποια νύξη επί του θέματος, ήταν για να συλλέξουμε όλες τις δυνατές πληροφορίες με στόχο την καλύτερη ενημέρωση. Είμαστε περιχαρείς να σας ανακοινώσουμε όλες τις πληροφορίες που συλλέξαμε με κάθε λεπτομέρεια.

Ο τίτλος της αγαπημένης μας σειράς παιχνιδιών πολέμου θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, Playstation 4 και σε PC (μόνο windows). Το σενάριο λαμβάνει χώρα κατά τον καιρό του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, περίπου 100 χρόνια πριν και σε μάχες σώμα με σώμα πέραν των όπλων και λοιπόν πολυβόλων από αεροπλάνα και βαρέου τύπου οχήματα. Οι περιοχές είναι από αληθινές περιοχές που πραγματοποιήθηκαν μάχες, με την ίδια αληθοφάνεια που είχαμε δει στο Battlefield 1942.

Battlefield 1: εμπρός πίσω!, EA & DICE: Battlefield 1 – Εμπρός Πίσω!

Μάχες που ολοκληρώθηκαν αιματηρά σε ανοιχτά πεδία πολέμου, σε πολιορκίες σε Γαλλικές πόλεις, στα ανοιχτά των Ιταλικών Άλπεων και σε ξέφρενες μάχες στην καυτή έρημο της Αραβίας. Ένας πόλεμος που διήρκησε πολλά χρόνια όπου η ανάγκη για επιβολή τεχνολογικά της μίας χώρας στην άλλη ήταν το μεγαλύτερο ζητούμενο. Η εποχή όπου η πολεμική τεχνολογία άνθισε τόσο πολύ, σε σημείο που έφτασε να κριθεί στις αντοχές των πολεμιστών πόσο θα συνεχιστεί.

Κλασικά, όπως κάθε φορά με τους τίτλους Battlefield, με την προπαραγγελία θα πάρουμε και το πρώτο DLC, που είναι το “Harlem Hellfighters” που αφορά το 369ο Μηχανικό Τάγμα της Αμερικής με τους Αφροαμερικανούς και τους Αφρικανοπουερτορικανούς (ιστορικά η πρώτη αξιοσημείωτη υπηρεσία των Αφροαμερικανών στις Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις).

Πέραν από τις μάχες σώμα με σώμα όπου θα έχετε την εμπειρία της ωμής βίας για πρώτη φορά στην οθόνη σας, οι μάχες στον ΠΠΠ περιείχαν και αεροπλάνα, υδροπλάνα, πολεμικά πλοία, τανκ, πυροβόλα και άλογα. Σε αυτήν την φάση μοιάζει αστείο να επιτεθείς σε τανκ με άλογο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Battlefield 1: εμπρός πίσω!, EA & DICE: Battlefield 1 – Εμπρός Πίσω!

Η κυκλοφορία του τίτλου θα είναι κατά την 21η του Οκτώβρη, χωρίς να είναι 100% σίγουρο, καθώς στο παρελθόν υπήρχαν αλλαγές τελευταίας στιγμής. Ισχύει και αυτή τη φορά όσοι προπαρήγγειλαν να έχουν πρόσβαση λίγες μέρες νωρίτερα και κατά πάσα πιθανότητα και σε δοκιμές BETA που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι. Τα ίδια δικαιώματα έχουν και όσοι είναι συνδρομητές του EA Access.

Τι θα δούμε εμείς στο παχνίδι πέραν από το Campaign που θα περιέχει:

  • Επικές μάχες multiplayer με server ως και 64 ατόμων όπως και προηγουμένως, με δυνατότητα δημιουργίας ομάδας με τους φίλους σου, πολεμώντας δίπλα δίπλα για την πλήρη κυριαρχία.
  • Καταστροφές από κραδασμούς των εκρήξεων με μηχανισμούς που αλλάζουν κάθε φορά, έτσι ώστε κάθε μάχη να μην είναι ποτέ ίδια. Καταστροφές οχημάτων, μεγάλων και μικρών και κατεδαφίσεις ολόκληρων κτιρίων. Από μικρά ξύλινα σπίτια ως γιγάντια πέτρινα οχυρά, ακόμα και το έδαφος που πατάτε ενώ μάχεστε.
  • Γευτείτε την εμπειρία της απαρχής των πολέμων, ζώντας στιγμές πραγματικών μαχών που έλαβαν χώρα πριν από εκατό χρόνια στον ΠΠΠ. Από τον παγετό των Ιταλικών Άλπεων ως τις καυτές ερήμους της Αραβίας.
  • Ζήστε όλη αυτή τη μαγευτική εμπειρία του πολέμου, ξεχωριστά από τα μάτια διαφορετικών χαρακτήρων με διαφορετική οπτική γωνία της ιστορίας.

Η βασική έκδοση θα κυκλοφορήσει στα 59,99 δολάρια Η.Π.Α. ενώ η έκδοση deluxe θα κυκλοφορήσει στα 79,99 δολάρια Η.Π.Α. και θα έχει δύο επιπλέον πακέτα συγκριτικά με την πρώτη, τα “Red Baron Pack” και “Lawrence of Arabaia Pack”, τα οποία περιέχουν θεματικά όπλα, οχήματα και άλλα αντικείμενα που άλλοι θα πρέπει να ξεκλειδώσουν πρώτα. Επίσης θα έχει πέντε Battlepack, που θα έχουν συνδυασμούς πολεμοφοδίων και αντικειμένων, όπως είχαμε δει και στο BF4 και τη δυνατότητα να παίξετε τρεις ημέρες νωρίτερα (δηλ. 18/10/16).

Τι θα περιθέχουν τα Pack:

Red Baron Pack:
• Vehicle: Red Baron’s Triplane
• Sidearm: Red Baron’s P08
• Emblem: Red Baron’s Flyer Pin

Lawrence of Arabia Pack:
• Horse: Lawrence of Arabia’s Black Stallion
• Weapon: Lawrence of Arabia’s SMLE
• Melee: Lawrence of Arabia’s Jambiya
• Emblem: Lawrence of Arabia’s Emblem

New visual appearance on three of the largest vehicles:
• Frontline Camouflage Train
• Night Raid Airship
• Dazzle Camouflage Dreadnought

Harlem Hellfighter Pack:
• Weapon: Hellfighter Trench Shotgun
• Siderarm: Hellfighter M1911
• Melee: Hellfighter Bolo Knife
• Emblem: Hellfighter Insignia

Μαζί με τις δύο άλλες εκδόσεις, θα κυκλοφορήσιε και ένα επετειακό πακέτο Battlefield 1. Το οποίο θα έχει ό,τι και η έκδοση Deluxe, έναν Premium λογαριασμό στο Battlefield 1, ένα μοναδικό SteelΒook, ένα αγαλματάκι 40 εκατοστών, μία αφίσα από μουσαμά Propaganda του BF4, ένα deck με κάρτες (τύπου magic the gathering), ένα σωλήνα μηνυμάτων για ταχυδρομικά περιστέρια και ένα μοναδικό μπάλωμα παραλλαγής.

Battlefield 1: εμπρός πίσω!, EA & DICE: Battlefield 1 – Εμπρός Πίσω!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Seedorf

…”Ζήστε όλη αυτή τη μαγευτική εμπειρία του πολέμου”…
Όντως, τι ωραία εμπειρία ο πόλεμος!

“Πέραν από τις μάχες σώμα με σώμα όπου θα έχετε την εμπειρία της ωμής βίας για πρώτη φορά στην οθόνη σας”…
Αχ πόσο θα ήθελα να ζήσω και εγώ λίγη ωμή βία…
Ευτυχώς, με αυτό το “παιχνίδι” μπορω!!!

(ρε πού έχει φτάσει ο κόσμος μας;;;)

Ιωάννης jb

@Seedorf+1
Νομίζω θα έπρεπε να προσέξετε λίγο περισσότερο αυτά που γράφετε στο άρθρο

APOSTRATOS

Ο πόλεμος σε όλο το μεγαλειο του!!!! Επιτέλους επιστροφή στο παρελθόν!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games EA EA Games Android

To Apex Legends Mobile έρχεται την άνοιξη στο Android

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή της εμφάνισης του Apex Legends Mobile, το οποίο αρχικά θα έρθει στο Android.

Games EA EA Games PlayStation 4

Το Star Wars Squadrons δε θα είναι blockbuster, το μαρτυράει και η τιμή του

Το Star Wars Squadrons είναι μία πλήρης single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA ξέρει πως δεν πρόκειται για blockbuster.

Games EA EA Games PlayStation

Mass Effect Trilogy: Έρχεται το Μάρτιο του 2021;

Τις φωτιές άναψε το ανέβασμα του art book της τριλογίας Mass Effect στο Amazon, το οποίο αναμένεται στις 23 Μαρτίου 2021.

Games EA Games Xbox One

Crysis Trilogy: Διαθέσιμη στο Xbox One μέσω EA Access

Οι τίτλοι δεν είναι επανεκδόσεις, αλλά οι αρχικές εκδόσεις του Xbox 360, διαθέσιμες στο νεότερο σύστημα μέσω backwards compatibility.