Battlefield 3, Χαμός στο νέο multi trailer [video]

Τα καλά νέα: επιτέλους η DICE επικεντρώνεται στην παρουσίαση του multiplayer του Battlefield 3, μετά από μήνες που μας έδειχνε τα ίδια και τα ίδια από το campaign. Τα κακά νέα: αρχίζει να μας δείχνει τα ίδια και τα ίδια από το multi. Γιατί το νέο multiplayer trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι όντως πολύ εντυπωσιακό, αλλά κι αυτό περιέχει δράση από τον γνωστό πλέον χάρτη Operation Metro, και βέβαια από την έκδοση του PC.

Τρεις μήνες πριν την κυκλοφορία, δύο πριν την beta, δεν έχουμε δει το multi στις κονσόλες, δεν έχουμε δει ίχνος οχήματος πέρα από ένα APC-άκι, και έχουμε δει μόλις έναν χάρτη. Ενάμισι μήνα μετά την Ε3 και τον ενθουσιασμό που μας (ξανα)προκάλεσε το παιχνίδι, περίμενα κάτι περισσότερο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Battlefield 3 θα μας τρελάνει, αλλά η DICE δε με βοηθά ιδιαίτερα να διατηρήσω αυτή την πίστη. Τέλος πάντων, κρατάω επιφυλακτική στάση μέχρι να αλλάξουν τροπάρι. Περισσότερα θα δούμε και θα μάθουμε σίγουρα στη GamesCom, τον Αύγουστο.

, Battlefield 3, Χαμός στο νέο multi trailer [video]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MANOS

Μπροστά του το COD δείχνει arcade

Terry-Athens

Μακάρι οι εκπλήξεις να μην σταματήσουν…όσο για το CoD πρέπει να γυρίσει σε Modern Warfare εποχές γιατί δεν βλέπω μέλλον.

venisk

Σαν παιχνίδι το cod θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά..αλλά το battlefield πουλάει την εικόνα κ τον καταπληκτικό ήχο του..Δεν τρελάθηκα από το video…πιο πολλά εφέ έχει το video παρά το παιχνίδι….

jek

Εμένα μου φαίνεται οτι έχει “ψυχρά” χρώματα,δηλαδή,στον ήλιο αντι να είναι κίτρικος τον έχουν λευκό ακόμα και τα φυτά δεν έχουν το εντόνο πράσινο του φύτου αλλά σαν να μπλεδίζουν.

marinos

ΤΟ CΟD ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ….

Deo Domuique

Και που να δεις τι χαμός έχει να γίνει στο δωμάτιό μου όταν φτάσει!

Θ΄αφήσει ιστορία του παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή, μόλις έκανα καθαρή εγκατάσταση Win 7 και τα μόνα παιχνίδια που πέρασα είναι το Witcher 2 και το BFBC2… Ακόμη λιώνω στο BC2.

Ποιο CoD ρε παίδες… Ούτε καν αξίζει συζήτηση μια πιθανή ( απίθανη ) σύγκριση. Μέρα με τη νύχτα. Το καλό που κάνει όμως το CoD, κρατάει μακριά απ΄το BF τα παιδάκια. Γι΄αυτό, ας βγει και και το 3 και το 14 με την ίδια μηχανή γραφικών. Εγώ σταμάτησα στο MW2. Άλλοι πληρώνουν το ίδιο παιχνίδι χ15 φορές.

Εν πάση περιπτώσει, και πολλά είπα σε άρθρο του BF περί CoD… Ιεροσυλία!

Terry-Athens

@Deo, Φυσικά και το CoD δεν είναι για παιδάκια, είμαι σίγουρος ότι και εσύ έχεις καεί με CoD αλλά και όλοι μας, απλά χρειάζεται να ταρακουνηθούν λίγο, γιατί το Black ops παρότι μαρέσει σε κάποια σημεία έχει και πολλά ελαττώματα, πολύ φοβάμαι όπως έιπαν και παιδιά από πάνω, μάλλον φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες μας πουλάνε για το BC3, παρότι θάθελα να είναι όπως ισχυρίζεται η εταιρία που το εξελίσει, μακάρι να έχουμε ένα πολύ δυνατό χειμώνα από άποψη παιχνιδιών και ανταγωνισμού. Στην τελική, εμείς πρέπει να μείνουμε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. ( Ζητώ συγνώμη για το offtopic και αν κούρασα )

geoper2

Βασικά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο τρόπος που κινείτε το όπλο όταν πυροβολείς δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό

ΣπύροςΠαπανα

ποπο αξέχαστο το BF2 τι θυμήθηκα τώρα…. για να δούμε το 3

Jimmy

Πει το CoD αμα δεν γυρισει σε MW2 εποχες θα φενεται ρετρο
επειδει εχω το black ops και δεν με ενθουσιασε θα παρω το battlefield 3 για να δω πως ειναι

MANOS

Για όσους δεν γνωρίζουν το COD φτιάχνεται από δυο ομάδες(developer), την Infinity Ward και την Treyarch. Η κάθε μια λοιπόν φτιάχνει το δικό της COD και το κυκλοφορούν εναλλάξ έτσι ώστε να έχει δυο χρονια περιθώριο η άλλη να φτιάξει το επόμενο, παράδειγμα: COD 1 (Infinity Ward) COD 2 (Infinity Ward) COD 3 (Treyarch) COD 4 MW (Infinity Ward) COD 5 WAW (Treyarch) COD 6 MW2 (Infinity Ward) COD 7 BO (Treyarch) COD 8 MW3 (Infinity Ward) Είναι η στρατηγική της Activision για να έχουμε κάθε χρόνο και νέο COD. Στο θέμα μας τώρα: Όλοι έχουμε ακουστά για την Frostbite 2 με την οποία κατασκευάστηκε το Battlefield 3. Σε αυτό το σύντομο video βλέπουμε τα χαρακτηριστικά της και τι την κάνουν να ξεχωρίζει και να μαγεύει. https://www.youtube.com/watch?v=8pNOxynC1Dc&feature=player_embedded Minimum requirements for Battlefield 3 * OS: Windows Vista or Windows 7 * Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz * RAM: 2GB * Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card. * Graphics card memory: 512 MB * Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version Recommended system requirements for Battlefield 3 * OS: Windows 7 64-bit * Processor: Quad-core Intel or AMD CPU… Συνέχεια »

Johnny

manos από myplaisio? 🙂

Εγώ παίδες το προπαρήγγειλα!

MANOS

Ναι Johnny (manosnike)
Εγώ τον άλλο μηνα μπαρκάρω οποτε θα το τσιμπήσω από έξω!!!

alexanderg

Εγώ πάντως θα προτιμούσα το mw3 επειδή είναι λιγότερο απιτητικό για συστήματα αλλα και επειδή ο υπολογιστής δέν έχει πολύ καλά συστήματα μιάς και μόνο η κάρτα γραφικών του αξίζει η οποία είναι η sapphire hd6650,1gb με artic coolling,επεξεργαστή core two duo 1,8 ghz,και μνήμη ram 2gb,και με τέτοιο σύστημα μπορώ και παίζω το mw2 με full γραφικά και το blk ops με anti-aliasing off και όλα τα άλλα yes,αλλά στο bad company 2 το παίζω σε medium graphics αλλα με βγάζει προβλήματα στον ήχο,οπότε ποιό απο αυτά που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο πιστέυετε οτι θα παίζει πιο καλά:το cod mw3 ή το battlefield 3???

nicolas

για να το θεσουμε απλα το COD μετατραπηκε σε σκ**α μετα το MW2 και οσοι λενε οτι το MW3 θα ειναι υπερανω τουσ υπενθιμιζω πως η game engine του cod παραμενει η ιδια απο το mw1 απλα με μερικεσ αλλαγες και πειραγματα στα γραφικα. αντιθετως το BF3 μασ ερχεται με μια ολοκαινουργια FROSTBITE 2.0 της οποιας οι προκατοχοι FROSTBITE 1 στο battlefield bad company 1 και FROSTBITE “1.5” στο bad company 2

οσο για το σχολιο του/της geoper2
εγω πιστευω πως επειδη εχεις κολλησει στο cod σου φαινεται περιεργο τα οπλα να εχουν recoil οταν πυροβολας

χωρις κριτικη η οτιδιποτε θελω να υποδειξω στα ατομα που λενε για τα “ψυχρα χρωματα ” πως το παιχνιδι βρισκοταν σε ALPHA σταδιο αναπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.