Call of Duty: Η Mobile Season 6 φέρνει αερομαχίες στο Battle Royale

call of duty, Call of Duty: Η Mobile Season 6 φέρνει αερομαχίες στο Battle Royale

Οι παίκτες του Call of Duty έχουν ήδη πραγματοποιήσει αερομαχίες πιλοτάροντας αεροπλάνα, ωστόσο τώρα έρχεται μια νέα δυνατότητα στο battle royale για φορητές συσκευές. Για πρώτη φορά, οι παίκτες του Call of Duty: Mobile μπορούν να πάρουν τη θέση του πιλότου και να πολεμήσουν στο νέο αεροσκάφος, το Jackal.

Εκτός από το νέο αεροσκάφος, το παιχνίδι διενεργεί μια εκδήλωση με θέμα το Jackal που θα επιβραβεύει τους παίκτες με ειδικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Epic KN-44 – Silver Jet. Προφανώς θα κυκλοφορήσει και νέο Battle Pass μαζί με την Season 6, το οποίο θα περιλαμβάνει δωρεάν και premium αντικείμενα όπως νέους χειριστές, ένα νέο λειτουργικό όπλο, σχεδιαγράμματα όπλων, calling cards, γούρια, πόντους COD και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ένας νέος χάρτης για πολλούς παίκτες, ο Favela, θα είναι διαθέσιμος μόλις κυκλοφορήσει η season 6 αυτή την εβδομάδα. Βασίζεται στον κλασικό χάρτη του Call of Duty: Ghosts με το ίδιο όνομα.

Το Call of Duty Mobile Season 6: To the Skies κυκλοφορεί στις 29 Ιουνίου στις 5 μ.μ. PST.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Games Call of Duty Gaming Microsoft

Microsoft: Δέσμευση να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες Nintendo

Η Microsoft δήλωσε ότι δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, για 10 χρόνια, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Call of Duty Sony

“To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

Το γεγονός ότι η Microsoft απέκτησε την Activision Blizzard έχει ταρακουνήσει τους Ιάπωνες καθώς πιστεύουν ότι οι καταναλωτές θα λάβουν υπόψιν τους το CoD όταν θα πάνε να αγοράσουν κονσόλα.

Games Call of Duty

Το Call of Duty: Warzone έρχεται στα κινητά

Το Call of Duty: Warzone έρχεται στα κινητά, όπως ανακοίνωσε η Activision, χωρίς, ωστόσο, να δίνει λεπτομέρειες για το παιχνίδι.