Call of Duty Modern Warfare και Warzone: In-game μήνυμα κατά του ρατσισμού

, Call of Duty Modern Warfare και Warzone: In-game μήνυμα κατά του ρατσισμού

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ έχει συγκλονίσει όλον τον πλανήτη και το Black Lives Matter είναι μία πρωτοβουλία κατά του ρατσισμού, η οποία έχει πάρει σάρκα και οστά παγκοσμίως.

Αυτό ισχύει και στον κόσμο των video games, καθώς δύο παιχνίδια του δημοφιλούς franchise Call of Duty το έχουν σαν in-game μήνυμα. Ο λόγος για τα Modern Warfare και Warzone, τα οποία έχουν αρκετούς παίκτες αυτή την περίοδο.

, Call of Duty Modern Warfare και Warzone: In-game μήνυμα κατά του ρατσισμού

Στο MW υπάρχει ως Μήνυμα της Ημέρας, ενώ στο Warzone εμφανίζεται, όταν φορτώνει το παιχνίδι. «Η κοινωνία μας πλήγεται. Οι συστημικές ανισότητες, που βιώνει η κοινωνία μας, είναι και πάλι στο επίκεντρο.

Το Call of Duty και η Infinity Ward στηρίζουν την ισότητα. Είμαστε κατά του ρατσισμού και της αδικίας, που αντιμετωπίζει η Μαύρη κοινωνία. Μέχρι να υπάρξει αλλαγή και Black Lives Matter, δε θα γίνουμε ποτέ η κοινωνία που προσπαθούμε να γίνουμε», αναφέρει το μήνυμα στα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτό ακολούθησε, μετά την ανάρτηση της Infinity Ward στο Twitter. «Δε χωράει ο ρατσισμός στο παιχνίδι μας», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και να κάνουμε περισσότερα».

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Games Call of Duty Gaming Microsoft

Microsoft: Δέσμευση να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες Nintendo

Η Microsoft δήλωσε ότι δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, για 10 χρόνια, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Call of Duty Sony

“To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

Το γεγονός ότι η Microsoft απέκτησε την Activision Blizzard έχει ταρακουνήσει τους Ιάπωνες καθώς πιστεύουν ότι οι καταναλωτές θα λάβουν υπόψιν τους το CoD όταν θα πάνε να αγοράσουν κονσόλα.

Games Call of Duty

Call of Duty: Η Mobile Season 6 φέρνει αερομαχίες στο Battle Royale

Για πρώτη φορά, οι παίκτες του Call of Duty: Mobile μπορούν να πάρουν τη θέση του πιλότου και να πολεμήσουν στο νέο αεροσκάφος, το Jackal.