Call of Duty: Modern Warfare: Τα updates πιάνουν περισσότερο χώρο, οι παίκτες δυσανασχετούν

Call of Duty: Modern Warfare

Ένα από τα κορυφαία video games σε κονσόλες και PC είναι το Call of Duty: Modern Warfare, το οποίο κυκλοφορεί από την Activision, με την Infinity Ward να έχει αναλάβει τον προγραμματισμό.

Το εν λόγω παιχνίδι είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC από τις 25 Οκτωβρίου 2019 και σε πρώτη φάση η χωρητικότητά του δεν αποτελούσε κανένα πρόβλημα. Για να το εγκαταστήσει κάποιος στην κονσόλα του ή στον υπολογιστή του, απαιτούνται 64,72 GB (στο PS4), τη στιγμή που το Warzone χρειάζεται να είναι ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο πάνω από 100 GB.

Ωστόσο, τα πολλά updates έχουν κάνει το CoD:MW να πιάνει ολοένα και περισσότερο χώρο στην κονσόλα και στο PC του καθενός.

Πρόσφατα έγινε διαθέσιμη η Season 3, ενώ στις 28 Απριλίου εγκαταστάθηκαν live δύο ακόμα patch, τα οποία πρόσθεσαν 32 GB επιπλέον στον σκληρό δίσκο οποιασδήποτε συσκευής από τις τρεις προαναφερθείσες. Μάλιστα, στο PC ήταν ένα συνολικό download, ενώ στις δύο κονσόλες χωρίστηκε στα δύο, σ’ ένα update 12 GB του τίτλου και σ’ ένα download DLC 18 GB.

Πλέον, το Modern Warfare έχει φτάσει να πιάνει χώρο κοντά στα 200 GB (180 GB στο PC και 185 GB σε PS4 και Xbox One), που είναι περίπου ο μισός της κονσόλας, αν κάποιος για παράδειγμα έχει το PS4 των 500 GB.

Όπως είναι φυσικό, αυτό έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των παικτών, κάτι που φαίνεται και από τα σχόλιά τους στη γνωστή ιστοσελίδα συζήτησης μεταξύ χρηστών, Reddit. Κάποιοι θεωρούν αστείο το γεγονός ότι έχει τόσα πολλά updates ένα παιχνίδι, ενώ άλλοι τονίζουν ότι θα πρέπει να διαγράψουν κάποιο από τα υπόλοιπα video games, ώστε να ελευθερώσουν χώρο.

Πάντως, η Infinity Ward, λίγο πριν την έναρξη της Season 2, είχε πει ότι τότε το μεγάλο μέγεθος του update (50 GB) θα βοηθούσε στο να είναι μικρότερου μεγέθους τα update, τα οποία θα έρθουν στο μέλλον.

Μπορεί τα 32 GB να είναι λιγότερα, όμως οι πολλές ενημερώσεις κάνουν το Call of Duty: Modern Warfare ολοένα και μεγαλύτερο σε μέγεθος, ώστε να έχει προκληθεί αναστάτωση στους gamers. Τέλος, να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα στο Reddit, όπου μέχρι τώρα υπάρχουν 32 σχόλια.

Πηγή 1

Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Steam

To Steam κάνει πιο εύκολο το μοίρασμα εμπειριών gaming

To Steam θέλει να διευκολύνει τη ζωή και την εξιστόρηση των gaming εμπειριών όλων όσων αγαπούν τα παιχνίδια ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Games Nintendo Switch Nintendo

Nintendo Switch: Ετοιμάζεται μοντέλο με οθόνη OLED;

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να προμηθεύει OLED panels στη Nintendo για μία αναβαθμισμένη έκδοση του Switch.

Games AlienWare

Tα νέα συστήματα gaming της Alienware ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη

Νέα φορητά και desktop gaming PCs, εξοπλισμένα με τους ταχύτερους επεξεργαστές και γραφικά από NVIDIA και AMD με κορυφαία ταχύτητα και χαρακτηριστικά για δυνατές εμπειρίες gaming.

Games PlayStation 5 Sony

PlayStation 5 Digital που είχα παραγγείλει το Νοέμβριο, παραλαμβάνω την επόμενη εβδομάδα

Συγκεκριμένα με ρώτησαν αν συνεχίζω να θέλω τπo PS5 επειδή έχουν περάσει 3 μήνες από τότε έκανα την παραγγελία και φυσικά τους απάντησα ότι το θέλω σαν τρελός!