Call of Duty: Modern Warfare: Τα updates πιάνουν περισσότερο χώρο, οι παίκτες δυσανασχετούν

, Call of Duty: Modern Warfare: Τα updates πιάνουν περισσότερο χώρο, οι παίκτες δυσανασχετούν

Ένα από τα κορυφαία video games σε κονσόλες και PC είναι το Call of Duty: Modern Warfare, το οποίο κυκλοφορεί από την Activision, με την Infinity Ward να έχει αναλάβει τον προγραμματισμό.

Το εν λόγω παιχνίδι είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC από τις 25 Οκτωβρίου 2019 και σε πρώτη φάση η χωρητικότητά του δεν αποτελούσε κανένα πρόβλημα. Για να το εγκαταστήσει κάποιος στην κονσόλα του ή στον υπολογιστή του, απαιτούνται 64,72 GB (στο PS4), τη στιγμή που το Warzone χρειάζεται να είναι ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο πάνω από 100 GB.

Ωστόσο, τα πολλά updates έχουν κάνει το CoD:MW να πιάνει ολοένα και περισσότερο χώρο στην κονσόλα και στο PC του καθενός.

Πρόσφατα έγινε διαθέσιμη η Season 3, ενώ στις 28 Απριλίου εγκαταστάθηκαν live δύο ακόμα patch, τα οποία πρόσθεσαν 32 GB επιπλέον στον σκληρό δίσκο οποιασδήποτε συσκευής από τις τρεις προαναφερθείσες. Μάλιστα, στο PC ήταν ένα συνολικό download, ενώ στις δύο κονσόλες χωρίστηκε στα δύο, σ’ ένα update 12 GB του τίτλου και σ’ ένα download DLC 18 GB.

, Call of Duty: Modern Warfare: Τα updates πιάνουν περισσότερο χώρο, οι παίκτες δυσανασχετούν

Πλέον, το Modern Warfare έχει φτάσει να πιάνει χώρο κοντά στα 200 GB (180 GB στο PC και 185 GB σε PS4 και Xbox One), που είναι περίπου ο μισός της κονσόλας, αν κάποιος για παράδειγμα έχει το PS4 των 500 GB.

Όπως είναι φυσικό, αυτό έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των παικτών, κάτι που φαίνεται και από τα σχόλιά τους στη γνωστή ιστοσελίδα συζήτησης μεταξύ χρηστών, Reddit. Κάποιοι θεωρούν αστείο το γεγονός ότι έχει τόσα πολλά updates ένα παιχνίδι, ενώ άλλοι τονίζουν ότι θα πρέπει να διαγράψουν κάποιο από τα υπόλοιπα video games, ώστε να ελευθερώσουν χώρο.

Πάντως, η Infinity Ward, λίγο πριν την έναρξη της Season 2, είχε πει ότι τότε το μεγάλο μέγεθος του update (50 GB) θα βοηθούσε στο να είναι μικρότερου μεγέθους τα update, τα οποία θα έρθουν στο μέλλον.

Μπορεί τα 32 GB να είναι λιγότερα, όμως οι πολλές ενημερώσεις κάνουν το Call of Duty: Modern Warfare ολοένα και μεγαλύτερο σε μέγεθος, ώστε να έχει προκληθεί αναστάτωση στους gamers. Τέλος, να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα στο Reddit, όπου μέχρι τώρα υπάρχουν 32 σχόλια.

Πηγή 1

Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Games Call of Duty Gaming Microsoft

Microsoft: Δέσμευση να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες Nintendo

Η Microsoft δήλωσε ότι δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, για 10 χρόνια, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Call of Duty Sony

“To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

Το γεγονός ότι η Microsoft απέκτησε την Activision Blizzard έχει ταρακουνήσει τους Ιάπωνες καθώς πιστεύουν ότι οι καταναλωτές θα λάβουν υπόψιν τους το CoD όταν θα πάνε να αγοράσουν κονσόλα.

Games Call of Duty

Call of Duty: Η Mobile Season 6 φέρνει αερομαχίες στο Battle Royale

Για πρώτη φορά, οι παίκτες του Call of Duty: Mobile μπορούν να πάρουν τη θέση του πιλότου και να πολεμήσουν στο νέο αεροσκάφος, το Jackal.