Call of Duty: Η σειρά μάλλον θα κάνει ένα διάλειμμα το 2023

Call of Duty, Call of Duty: Η σειρά μάλλον θα κάνει ένα διάλειμμα το 2023

Call of Duty, Call of Duty: Η σειρά μάλλον θα κάνει ένα διάλειμμα το 2023

Από το μακρινό 2005, κάθε χρόνο κυκλοφορεί ένας καινούργιος τίτλος Call of Duty, ωστόσο αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει το 2023. Σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg, η Activision Blizzard καθυστερεί έναν τίτλο του Call of Duty που είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

Ο Schreier ανέφερε ακόμα πως ο νέος τίτλος θα είναι δουλειά του δημιουργού του Call of Duty: Black Ops, Treyarch, καθώς η περσινή ετήσια κυκλοφορία, Call of Duty: Vanguard, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Όσο για τον τίτλο του 2022, η Activision έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι η συνέχεια του Call of Duty: Modern Warfare του 2019.

Υπάρχει επίσης ένα νέο δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι που θα είναι διαθέσιμο το 2023.

«Έχουμε μια συναρπαστική σειρά από premium και δωρεάν εμπειρίες Call of Duty για φέτος, του χρόνου και μετέπειτα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Activision, Neil Wood.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Games Call of Duty Gaming Microsoft

Microsoft: Δέσμευση να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες Nintendo

Η Microsoft δήλωσε ότι δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, για 10 χρόνια, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Call of Duty Sony

“To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

Το γεγονός ότι η Microsoft απέκτησε την Activision Blizzard έχει ταρακουνήσει τους Ιάπωνες καθώς πιστεύουν ότι οι καταναλωτές θα λάβουν υπόψιν τους το CoD όταν θα πάνε να αγοράσουν κονσόλα.

Games Call of Duty

Call of Duty: Η Mobile Season 6 φέρνει αερομαχίες στο Battle Royale

Για πρώτη φορά, οι παίκτες του Call of Duty: Mobile μπορούν να πάρουν τη θέση του πιλότου και να πολεμήσουν στο νέο αεροσκάφος, το Jackal.