Call of Duty: Warzone: Δείτε πώς έγινε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε kills

Μπορεί η καραντίνα να έχει περάσει, όμως αρκετοί gamers συνεχίζουν να παίζουν τα αγαπημένα τους video games σε κονσόλες και PC. Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια είναι το Call of Duty: Warzone, όπου οι παίκτες μπαίνουν κυριολεκτικά σε εμπόλεμη ζώνη και προσπαθούν να σκοτώσουν τους αντιπάλους τους.

Σε αυτή την προσπάθεια μία ομάδα αποδείχτηκε τόσο καλή, που σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Ο δημοφιλής streamer Vikkstar μαζί με τρεις συμπαίκτες του από τη γνωστή ομάδα FaZe Atlanta του Call of Duty League, τους Cellium, aBeZy και priestahh, κατάφεραν να πετύχουν 138 kills.

, Call of Duty: Warzone: Δείτε πώς έγινε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε kills

Όπως αποκάλυψε ο Vikkstar, συνολικά ήταν συνδεδεμένοι 136 παίκτες από τους 150, που μπορούν να συνδεθούν, ενώ κατά τη διάρκεια του match έγιναν 285 kills, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του πέτυχε σχεδόν τα μισά.

Από εκεί και πέρα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η εν λόγω ομάδα χωρίστηκε αρκετές φορές, αντί να μείνει μαζί, όμως οι εξαιρετικά καλές ικανότητες, που έχουν οι τέσσερις προαναφερθέντες, τους βοήθησαν να φτάσουν στο ρεκόρ.

Τέλος, να αναφέρουμε και πως πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει κι άλλο παγκόσμιο ρεκόρ σε kills με 121 από την ομάδα των επίσης γνωστών streamers, TeePee, Symfuhny, HusKerrs και DougisRaw.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Games Call of Duty Gaming Microsoft

Microsoft: Δέσμευση να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες Nintendo

Η Microsoft δήλωσε ότι δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, για 10 χρόνια, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Call of Duty Sony

“To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

Το γεγονός ότι η Microsoft απέκτησε την Activision Blizzard έχει ταρακουνήσει τους Ιάπωνες καθώς πιστεύουν ότι οι καταναλωτές θα λάβουν υπόψιν τους το CoD όταν θα πάνε να αγοράσουν κονσόλα.

Games Call of Duty

Call of Duty: Η Mobile Season 6 φέρνει αερομαχίες στο Battle Royale

Για πρώτη φορά, οι παίκτες του Call of Duty: Mobile μπορούν να πάρουν τη θέση του πιλότου και να πολεμήσουν στο νέο αεροσκάφος, το Jackal.