Call of Duty: Warzone: Η μοναδική συνέχεια για τα νέα video games του franchise σε PlayStation 5, Xbox Series X

, Call of Duty: Warzone: Η μοναδική συνέχεια για τα νέα video games του franchise σε PlayStation 5, Xbox Series X

Είναι δεδομένο ότι η σειρά Call of Duty θα συνεχιστεί και στις νέες κονσόλες των Sony, Microsoft<, που θα είναι τα PlayStation 5 και Xbox Series X, αντίστοιχα.

Το Modern Warfare είναι αυτό που είχε τον πρώτο λόγο στις προτιμήσεις των gamers από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν και κυκλοφόρησε από την Activision, ενώ τον περασμένο Μάρτιο ήρθε στον κόσμο το Warzone και πρόσφατα έγινε διαθέσιμο στις κονσόλες και το Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Infinity Ward, η οποία έχει αναλάβει τον προγραμματισμό του παιχνιδιού, το Warzone θα αποτελέσει τη μοναδική συνέχεια για τα νέα video games του franchise, που θα κυκλοφορήσουν στις νέες κονσόλες τα επόμενα χρόνια.

Την αποκάλυψη έκανε ο διευθυντής αφήγησης της εταιρείας, Τέιλορ Κουροσάκι, σε συνέντευξή του στη γαλλική ιστοσελίδα Gamergen. «Θα είναι πολύ ωραίο να δούμε πώς θα εστιάσουμε την προσοχή μας στα διάφορα sub-franchise, αλλά το Warzone θα είναι η μοναδική συνέχεια.

Γνωρίζω ότι το πλάνο μας είναι το Warzone να συνεχιστεί γι’ αρκετό καιρό, οπότε όσο πιο σύντομα κυκλοφορήσουν και είναι διαθέσιμα αυτά τα νέα συστήματα, θα τα υποστηρίξουμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Κουροσάκι.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες διατίθεται δωρεάν στο PS Plus το Combat Pack, με νέους Operator, χάρτες, όπλα και άλλες in-game λειτουργίες, καθώς και το νέο Battle Pass για τη Season 3.

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.