Call of Duty: Warzone: Ξεπέρασε τους 50 εκ. παίκτες σε ένα μήνα

, Call of Duty: Warzone: Ξεπέρασε τους 50 εκ. παίκτες σε ένα μήνα

Από τις 10 Μαρτίου 2020, η Activision έχει κυκλοφορήσει το νέο video game της σειράς Call of Duty, του οποίου τον προγραμματισμό ανέλαβε εκ νέου η Infinity Ward. Αυτό έχει την ονομασία Warzone και φαίνεται πως έχει εξ’ αρχής συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των gamers, αφού μόλις με το πέρας δύο εβδομάδων είχε φτάσει τους 30 εκατομμύρια παίκτες.

Αυτή τη φορά, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, η Activision ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι ξεπέρασε τους 50 εκατομμύρια παίκτες, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είναι δωρεάν διαθέσιμο στο PlayStation Store και δωρεάν για τους κατόχους Xbox Live Gold στο Microsoft Store.

Αν μη τι άλλο, πολύ σημαντικό το οικονομικό, αφού δεν το σκέφτεσαι καν να το κατεβάσεις, όταν δεν υπάρχει κάποιο κόστος. Έτσι, το Warzone μπορεί να ανταγωνιστεί άλλα Battle Royale Games, όπως το Apex Legends και το Fortnite.

Το τελευταίο έχει 250 εκατομμύρια παίκτες, δηλαδή πέντε φορές περισσότερους από το νέο παιχνίδι του CoD, αλλά έχει κυκλοφορήσει από τον Ιούλιο του 2017, που σημαίνει ότι τους έχει μαζέψει μέσα σε περίπου 3 χρόνια.

Έτσι, το Call of Duty: Warzone μπορεί να φτάσει αυτόν τον αριθμό σε πέντε μήνες, εφόσον συνεχιστεί η αύξηση των παικτών σε αυτόν τον ρυθμό, τη στιγμή που οι Activision και Infinity Ward ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες τη Season 3, όπως και στο Modern Warfare.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

πεφτει πολυ cheat μεσα,χαμος γινεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Games Call of Duty Gaming Microsoft

Microsoft: Δέσμευση να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες Nintendo

Η Microsoft δήλωσε ότι δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, για 10 χρόνια, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Call of Duty Sony

“To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

Το γεγονός ότι η Microsoft απέκτησε την Activision Blizzard έχει ταρακουνήσει τους Ιάπωνες καθώς πιστεύουν ότι οι καταναλωτές θα λάβουν υπόψιν τους το CoD όταν θα πάνε να αγοράσουν κονσόλα.

Games Call of Duty

Call of Duty: Η Mobile Season 6 φέρνει αερομαχίες στο Battle Royale

Για πρώτη φορά, οι παίκτες του Call of Duty: Mobile μπορούν να πάρουν τη θέση του πιλότου και να πολεμήσουν στο νέο αεροσκάφος, το Jackal.