Candy Crush: Οι παίκτες ξόδεψαν πάνω από 1.3 δισ. δολάρια το 2014

Το Candy Crush Saga δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή free-to-play παιχνίδια. Αν και είναι δωρεάν να το κατεβάσεις, για να έχεις επιπλέον ζωές ή features θα πρέπει να τα αποκτήσεις μέσω in-App αγορών. Οι αγορές αυτές είναι που απέφεραν στην King, την εταιρεία που ανέπτυξε το παιχνίδι, 1.33 δισεκατομμύρια δολάρια τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Guardian αναφέρει ότι για τα τέσσερα τρίμηνα του 2014 τα έσοδα της King από το Candy Crush Saga ήταν 429.5 εκατ., 360.5 εκατ., 277.4 εκατ. και 263.8 εκατ. δολάρια αντίστοιχα για κάθε τρίμηνο. Τα ποσά είναι τεράστια, αλλά σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του 2013 παρουσιάστηκε πτώση. Για παράδειγμα, μόνο στους 6 πρώτους μήνες του 2013 είχε έσοδα 1.04 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το πρόβλημα είναι ότι το 97.7% επιλέγουν να παίξουν δωρεάν και το 2.3% είναι που έφερε όλα αυτά τα έσοδα.

candy crush saga 1 billion purchases, Candy Crush: Οι παίκτες ξόδεψαν πάνω από 1.3 δισ. δολάρια το 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
user

Πολύ καλό αυτό το ποσοστό.
Πραγματικά δεν πιστεύω να μην υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με online παιχνίδια και να μην έχει φτάσει σε κάποιο σημείο να πει οτι… είναι χαμένος χρόνος! Χρόνος που θα μπορούσες να περάσεις με φίλους, με την κοπέλα-γυναίκα σου, με άλλες δραστηριότητες-εμπηρίες ζωής.
“Παιδιά, έφτασα το candy (ή αντίστοιχα π.χ. το wow, λολ) στο ανώτατο επίπεδο!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ???
Παλιά γιαυτό πήγαινε μπροστά η κοινωνία. Ο κόσμος, οι νέοι ασχολούταν με τα θέματα της κοινωνίας και όλοι ήθελαν και προσπαθούσαν για κάτι καλύτερο. Τώρα υπάρχουν οι λίγοι που “αδρανοποιούν” τους πολλόυς, άντε να περνάνε και κανένα μήνυμα απο το υποσυνείδητο (καλές ηπα , κακοί κινέζοι κ.α.) και είμαστε όλοι μια χαρά… προβατάκια.. (με περισσότερες ώρες εργασίας και λιγότερα χρήματα, για να βγούνε οι… αριθμοι!..)
Αυτά

Λευτέρης

Αρρωστημένο παιχνίδι. Είχα κολλήσει κι εγώ για κάποιο διάστημα, χωρίς fb για έξτρα ζωές. Κατέληξα να αλλάζω την ώρα στο κινητό, στην πορεία βαρέθηκα και το παράτησα.
Πλέον, όσο ωραίο κι αν είναι ένα παιχνίδι, αν είναι με διαρκή in-app, δεν ασχολούμαι.

Lefteris

825 πίστα. Έχω ξοδέψει κανένα 10ευρο στο παιχνίδι, αλλά πριν 2 χρόνια. Από τότε το παίζω τσάμπα.

forneverarrow

Ωραίο παιχνιδάκι αλλα πολυ στημένη η δυσκολία μερικές φορες, για να σε κανει να αγοράσεις. Εγω έφτασα στην 58 πίστα χωρίς facebook ή αγορές. Αν και δεν παίζω πολυ, μόνο καμία φορά αν περιμένω σε καμία ουρά ή κατι τέτοιο.

Alex

Γεια σας, ονομαζομαι Αλεξανδρος και ειμουν εθισμενος στο Candy crush saga :Ρ

Χωρις πλακα, τα ποσα που περνουν απο τους φουκαραδες μπομπηρες και τις εθισμενες μητερες και νεαρες κοπελιες ειναι εξωπραγματικα..

Παρτε ενα απιστευτο βιντεακι που ”κοροϊδεει” το Candy crush :

https://www.youtube.com/watch?v=S-A3CuNja1g

Εχει πολυ φαση δειτε το 😛

Sot11

No hope

xQwerty

για κανενα λογο λεφτα σε τετοια παιχνιδια γιατι να μην τα βαλεις σε καποιο αλλο παιχνιδι υπολογιστη πχ csgo(counter strike global offensive)..?

Genesis

το έχω δοκιμάσει έφτασα στο 28 επίπεδο ώσπου μου έσπασε τα νεύρα και το έκανα διαγραφή, καλό παιχνίδι αλλά όπως είπε και ένας φίλος πολύ στημένο…anyway έτσι ει ναι τα παιχνίδια μάγκες να μας κάνουν να κολλάμε να ξοδεύουμε χρήμα τι να κάνουμε…αλλά δόξα το θεό υπάρχουν παιχνίδια που δεν χρειάζεται να καείς για να προχωράς όπως τα clash of clans, cloud raiders, age of empires castle siege.που για να αναβαθμίσεις μια βάση θες 2 βδομάδες…και κάνα μήνα για να μαζέψεις το χρυσό.

Kilplix

Genesis το clash of clans εκανε τοσα λεφτα που εφτιιαξε διαφημηση για το Super bowl με τον Liam Neelson…εχουμε καταλαβει πλεον το “free to play” που κανουν οι εταιριες.. πρωσοπικα δεν εδωσα ποτε ουτε 1 ευρω για κατι τετοιο και παιζω καθημερινα στο ταμπλετ διαφορα τετοια παιχνιδια..Τα παντα θελουν τα λεφτα σου.. ειναι απιστευτο..

Νίκος 31

Κλασικά, ενα απο τα χιλιάδες παιχνίδια, το 99% συγκεκριμένα που απο ενα σημείο και μετά για να προχωρήσεις θέλεις χρήματα, διαφορετικά. Τα ίδια έπαθα με το DH4, έπαιξα μια ώρα και μετά με τρώγανε λάχανο ενώ έπρεπε να περιμένω 24 ώρες για 3 έξτρα ζωές, που στο τρίτο κύμα μου τις τρώγανε για πλάκα μέσα σε ελάχιστα λεπτά. 1 βήμα μπροστά και 10 πίσω, μερικά λεπτά για να μαζέψεις την ενέργεια που έχασες με ενα χτύπημα. Γι αυτό απο εδώ και στο εξής κινητά τέλος, υπολογιστή με Cheats και άντε γειά. Δεν έχω θέμα με τα παιχνίδια, πρός θεού, επαγγελματίες είσαι, αλλά βάλε το παιχνίδι δοκιμή και επί πληρωμή και άσε τα δωρεάν και τα παραμύθια. Δεν υπάρχουνε δωρεάν παιχνίδια πουθενά, ελάχιστα είναι και αυτά Β΄ διαλογής, κάτι κακογραμμένες κόπιες απο GBA και τέτοια. Έχω κατεβάσει 15 RPG, όλα ήτανε δωρεάν, όλα μετά την ώρα παιχνιδιού θέλανε να αγοράσεις εξοπλισμό, όλα.

Genesis

Kilplix

όντως το clash of clans έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά και είναι το ποιο κερδοφόρο παιχνίδι αυτή την στιγμή στο android και νομίζω και ios αν και εγώ όταν το έπαιζα δεν είχα χρειαστεί να δώσω τίποτα, αλλά είναι ένα παιχνίδι πολύ addicted και άμα σου μπει θα τα σκάσεις.

τώρα για μένα τα κινητά για παιχνίδια δεν είναι τουλάχιστον όχι τύπου rpg και τέτοια, κατεβάσεις ένα asphalt 8,clash of clans και order & chaos duels η hearthstone και είσαι μια χαρά τώρα άμα είσαι gamer πάρε μια κονσόλα και λιώσε…

Chris

1ον το game είναι τραγικό
2ον ακόμα πιο τραγικοί είναι αυτοί που πληρώνουν!!
3ον όσο υπάρχει τo lucky pacher και το freedom θα παίζω τα πάντα τσαμπα ”’

Makis

Μια βλακεία και μισή για κοριτσάκια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Candy Crush Saga

Γνωστά video games στέλνουν το μήνυμα #Μένουμε_Σπίτι

Το δικό τους μήνυμα στέλνουν κάποια video games, όπως το Dirt Rally 2.0, ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι λόγω του κορονοϊού.

Games Call of Duty Candy Crush Saga FIFA

Τα 50 κορυφαία video games με βάση τα έσοδα παγκοσμίως

Είναι πολλά τα λεφτά. Δείτε ποια είναι τα 50 κορυφαία video game, με βάση τα έσοδα, που είχαν οι εταιρείες τους όλα αυτά τα χρόνια.

Games Candy Crush Saga

Candy Crush Saga: Ανακοινώθηκε το level 2000

Η King, δημιουργός ενός από τα δημοφιλέστερα mobile games, του Candy Crush Saga, ανακοίνωσε σήμερα το level 2000. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο: ένα τρισεκατομμύριο gameplay sessions σε όλες τις πλατφόρμες.

Games Candy Crush Saga Microsoft Windows

Windows 10: Θα έχουν προ-εγκατεστημένο Candy Crush Saga

Η King.com, δημιουργός του διάσημου παιχνιδιού Candy Crush Saga, από ότι φαίνεται ετοιμάζει μια desktop έκδοση. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα έρχεται προ-εγκατεστημένη με τα Windows 10, για αυτούς που θα εγκαταστήσουν τα νέα Windows.