Starter Pack για το PS3 με 599 euro και νέο πιο λεπτό PSP

, Starter Pack για το PS3 με 599 euro και νέο πιο λεπτό PSPΕπιτέλους, η Sony αποφάσισε νε ρίξει την τιμή του PlayStation 3 (PS3). Όσο και αν θέλουμε να αποκτήσουμε την video-κονσόλα της Sony, τα 659 ευρώ που κοστίζει είναι απαγορευτικά. Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση, από σήμερα 13 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διάθεση του πακέτου Starter Pack με τιμή τα 599 ευρώ.

Η έκδοση Starter Pack περιλαμβάνει το PS3 με σκληρό δίσκο 60GB, δύο παιχνίδια και δύο χειρηστήρια, ενώ θα βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της Ευρώπης έως και την 1η Αυγούστου. Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί πάνω από 1,2εκ. PS3 σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκεί που δεν τα παει καλά η Sony είναι στην ίδια της την πατρίδα, την Ιαπωνία, όπου κάθε 4 Nitnendo Wii πωλείται ένα PS3!

ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ PSP
Τα νέα όμως δεν σταματάνε εδώ, η μαμά εταιρεία ανακοίνωσε και μια νέα έκδοση για το φορητό PSP. To νέο μοντέλο είναι 33% πιο ελαφρύ (189γρ.) και 19% πιο λεπτό (18,6χλστ.) από το τρέχον μοντέλο. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι πανομοιότυπα η μόνη διαφορά είναι η προσθήκη video-out στο νέο μοντέλο, το οποίο θα βρίσκεται στα ευρωπαϊκά καταστήματα από τον Σεπτέμβριο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Sony PS3 PS Vita PSP

Οριστικό κλείσιμο PS3, PSP και PS Vita Stores από τη Sony

H Sony αναμένεται να κλείσει οριστικά τα PS3, PSP και PS Vita Stores μέχρι το καλοκαίρι της φετινής χρονιάς.

Games PlayStation PlayStation 3 PlayStation 4

PlayStation Store: Αφαίρεση περιεχομένου παλαιότερου του PlayStation 4;

Η Sony θα αφαιρέσει περιεχόμενο των PlayStation 3, PSP και PS Vita από το PlayStation Store στο διαδίκτυο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Games PS3 PSP Sony

Τα διαμάντια του PSP τώρα και σε HD στο PS3

Όταν η Sony ανακοίνωσε την μεταφορά των God of War: Chains of Olympus και God of War: Ghost of Sparta του PSP στο PS3 (μόνο στην Ασία προς το παρόν), αμέσως καταλάβαμε ότι αυτή η κίνηση δεν είναι μεμονωμένη. Και όντως αυτό ισχύει, αφού η Sony σήμερα ανακοίνωσε τη σειρά παιχνιδιών PSP Remaster.

Games PlayStation PSP

PlayStation Plus με νέο firmware update για PS3 και PSP

29 Iουνίου σήμερα και όπως μας είχε υποσχεθεί, η Sony λανσάρει το PlayStation Plus με νέο firmware update για τα PS3 και PSP. To firmware v3.40 για το PS3 προσθέτει την δυνατότητα αγοράς συνδρομής PlayStation Plus, ακόμα περισσότερες επιλογές για την σύνδεση του λογαριασμού σας στο PSN με το Facebook, και κάποια άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια.