Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό και κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4

Αυτό το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, το Techblog διοργανώνει μεγάλο event τεχνολογίας με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων). Στο τέλος του event θα γίνει κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4!

Σας περιμένουμε όλους σε μια εορταστική βραδιά που θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά συζητώντας για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της, να δοκιμάσουμε τις super γεύσης του Hard Rock Cafe Athens, να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets μαζί με ένα PS4 και να συγκεντρώσουμε χρήματα για καλό σκοπό!

Δηλώστε συμμετοχή στο event στέλνοντας ένα email στο techbloggr @ gmail.com και αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και πόσα άτομα σκοπεύετε να έρθετε. Λίγο μετά θα λάβετε από εμάς email που θα επιβεβαιώνει την κράτησή σας. Σας περιμένουμε όλους! Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό! #TechSanta

Χριστούγεννα με το Techblog

Πότε: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 20:30 – 23:00
Που: Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, Μοναστηράκι (χάρτης)
Πόσο: 20 ευρώ ανά άτομο με πλήρες μενού
(τα 5 ευρώ θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α.)

Menu

Caesar salad χωρίς κοτόπουλο ανά 4 άτομα
Επιλογή κυρίως πιάτου από: Legendary Burger, Veggie Burger, Honey Mustard Chicken, BBQ Pulled Pork Sandwich, Tupelo Chicken tenders, Smokehouse BBQ Combo, Twisted Mac & Cheese
1 αναψυκτικό ή 1 ποτήρι κρασί ή 1 μπύρα draft

Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων)

Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο με Ειδική Αναγνώριση και Πιστοποιημένο από το Κράτος ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας σε Α.Ν.Υ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.
Σκοπός της Ε.Γ.Ν.Υ.Α., βάσει του Καταστατικού της, είναι: «H μέριμνα για την προστασία, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, σωματική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και αποκατάσταση, κοινωνική προσαρμογή και ενασχόληση με τα αθλητικά εφ’ όρου ζωής νοητικώς υστερούντων ατόμων, ηλικίας άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, αμφοτέρων των φύλων». Σήμερα, υπηρεσίες προσφέρονται σε πάνω από πενήντα (50) άτομα με δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο του 30. www.egnya.gr

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Αυτή τη χρονιά ξεχώρισα το Xiaomi mi9tpro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation 5 Sony

PlayStation 5 Digital που είχα παραγγείλει το Νοέμβριο, παραλαμβάνω την επόμενη εβδομάδα

Συγκεκριμένα με ρώτησαν αν συνεχίζω να θέλω τπo PS5 επειδή έχουν περάσει 3 μήνες από τότε έκανα την παραγγελία και φυσικά τους απάντησα ότι το θέλω σαν τρελός!

Games PlayStation 5 Sony

PlayStation 5: Εχει ξεπεράσει τις 4.5 εκατομμύρια πωλήσεις

Εκατομμύρια είναι οι gamers ανά τον κόσμο που περιμένουν κάθε φορά το νέο μοντέλο της επιτυχημένης παιχνιδοκονσόλας.

Games PlayStation 5 Sony

Καταναλωτές εναντίον της Sony σχετικά με πρόβλημα στο DualSense Controller του PS5

Οι ενάγοντες καλούν τη Sony να προχωρήσει σε ανάκληση ή δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης των ελαττωματικών DualSense Controller.

Games Google Google Stadia

Google: Στέλνει έπαινους πριν το κλείσιμο για τους υπαλλήλους των Stadia Studios

Παρόλο που η Google είχε λάβει την απόφαση να παύσει τη λειτουργία των Stadia Studios, έστειλε επαίνους στο προσωπικό τους.