Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό και κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4

, Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό και κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4

Αυτό το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, το Techblog διοργανώνει μεγάλο event τεχνολογίας με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων). Στο τέλος του event θα γίνει κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4!

Σας περιμένουμε όλους σε μια εορταστική βραδιά που θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά συζητώντας για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της, να δοκιμάσουμε τις super γεύσης του Hard Rock Cafe Athens, να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets μαζί με ένα PS4 και να συγκεντρώσουμε χρήματα για καλό σκοπό!

Δηλώστε συμμετοχή στο event στέλνοντας ένα email στο techbloggr @ gmail.com και αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και πόσα άτομα σκοπεύετε να έρθετε. Λίγο μετά θα λάβετε από εμάς email που θα επιβεβαιώνει την κράτησή σας. Σας περιμένουμε όλους! Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό! #TechSanta

Χριστούγεννα με το Techblog

Πότε: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 20:30 – 23:00
Που: Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, Μοναστηράκι (χάρτης)
Πόσο: 20 ευρώ ανά άτομο με πλήρες μενού
(τα 5 ευρώ θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α.)

Menu

Caesar salad χωρίς κοτόπουλο ανά 4 άτομα
Επιλογή κυρίως πιάτου από: Legendary Burger, Veggie Burger, Honey Mustard Chicken, BBQ Pulled Pork Sandwich, Tupelo Chicken tenders, Smokehouse BBQ Combo, Twisted Mac & Cheese
1 αναψυκτικό ή 1 ποτήρι κρασί ή 1 μπύρα draft

, Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό και κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4

Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων)

Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο με Ειδική Αναγνώριση και Πιστοποιημένο από το Κράτος ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας σε Α.Ν.Υ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.
Σκοπός της Ε.Γ.Ν.Υ.Α., βάσει του Καταστατικού της, είναι: «H μέριμνα για την προστασία, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, σωματική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και αποκατάσταση, κοινωνική προσαρμογή και ενασχόληση με τα αθλητικά εφ’ όρου ζωής νοητικώς υστερούντων ατόμων, ηλικίας άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, αμφοτέρων των φύλων». Σήμερα, υπηρεσίες προσφέρονται σε πάνω από πενήντα (50) άτομα με δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο του 30. www.egnya.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Αυτή τη χρονιά ξεχώρισα το Xiaomi mi9tpro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.