Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό και κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4

Αυτό το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, το Techblog διοργανώνει μεγάλο event τεχνολογίας με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων). Στο τέλος του event θα γίνει κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4!

Σας περιμένουμε όλους σε μια εορταστική βραδιά που θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά συζητώντας για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της, να δοκιμάσουμε τις super γεύσης του Hard Rock Cafe Athens, να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets μαζί με ένα PS4 και να συγκεντρώσουμε χρήματα για καλό σκοπό!

Δηλώστε συμμετοχή στο event στέλνοντας ένα email στο techbloggr @ gmail.com και αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και πόσα άτομα σκοπεύετε να έρθετε. Λίγο μετά θα λάβετε από εμάς email που θα επιβεβαιώνει την κράτησή σας. Σας περιμένουμε όλους! Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό! #TechSanta

Χριστούγεννα με το Techblog

Πότε: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 20:30 – 23:00
Που: Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, Μοναστηράκι (χάρτης)
Πόσο: 20 ευρώ ανά άτομο με πλήρες μενού
(τα 5 ευρώ θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α.)

Menu

Caesar salad χωρίς κοτόπουλο ανά 4 άτομα
Επιλογή κυρίως πιάτου από: Legendary Burger, Veggie Burger, Honey Mustard Chicken, BBQ Pulled Pork Sandwich, Tupelo Chicken tenders, Smokehouse BBQ Combo, Twisted Mac & Cheese
1 αναψυκτικό ή 1 ποτήρι κρασί ή 1 μπύρα draft

Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων)

Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο με Ειδική Αναγνώριση και Πιστοποιημένο από το Κράτος ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας σε Α.Ν.Υ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.
Σκοπός της Ε.Γ.Ν.Υ.Α., βάσει του Καταστατικού της, είναι: «H μέριμνα για την προστασία, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, σωματική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και αποκατάσταση, κοινωνική προσαρμογή και ενασχόληση με τα αθλητικά εφ’ όρου ζωής νοητικώς υστερούντων ατόμων, ηλικίας άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, αμφοτέρων των φύλων». Σήμερα, υπηρεσίες προσφέρονται σε πάνω από πενήντα (50) άτομα με δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο του 30. www.egnya.gr

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Αυτή τη χρονιά ξεχώρισα το Xiaomi mi9tpro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Sony PlayStation 5

Οι πωλήσεις του Sony PS5 έχουν φτάσει τα 7.8 εκατομμύρια

Δεν έχουν περάσει περισσότεροι από 5 μήνες κυκλοφορίας του στην αγορά και το Sony PS5 έχει καταφέρει να πουλήσει 7.8 εκατομμύρια μονάδες.

Games Sony PSN

Προβλήματα στο PlayStation Network σε όλο τον κόσμο

Το PlayStation Network αντιμετώπιζε προβλήματα για τουλάχιστον μία ώρα σε παγκόσμια κλίμακα, όπως αποδείχθηκε.

Games EA EA Games Android

To Apex Legends Mobile έρχεται την άνοιξη στο Android

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή της εμφάνισης του Apex Legends Mobile, το οποίο αρχικά θα έρθει στο Android.

Games Sony PlayStation 5

PlayStation 5: Ετοιμάζεται να ξαναστοκάρει τουλάχιστον στην Αμερική, αλλά για πόσο;

Το Sony PS5 είναι και αυτό θύμα της έλλειψης ανταλλακτικών με συνέπεια δυσκολίες στην τροφοδοσία της αγοράς.