Παίξτε με το φως στο ατμοσφαιρικό Closure [games]

Μετά το μαγευτικό Joyrney, το PlayStation Network (PSN) μας δίνει ένα ακόμα όμορφο και πρωτότυπο παιχνίδι – το Closure. To Closure είναι puzzle platformer με το εξής έξυπνο concept: ότι δεν μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιώντας το φως, φέρνετε στην πραγματικότητα αντικείμενα για να λύσετε τους περίπου 100 γρίφους και να προχωρήσετε.

Το Closure δημιουργήθηκε από τρία άτομα, που το δούλευαν τρία ολόκληρα χρόνια και είναι διαθέσιμο στο αμερικάνικο PS Store (λογικά σύντομα και στο δικό μας). Δείτε trailer παρακάτω και πείτε μας γνώμη!

, Παίξτε με το φως στο ατμοσφαιρικό Closure [games]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos K.

Υπάρχει κάποια χρόνια τώρα σε flash game…

Μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://www.newgrounds.com/portal/view/480006

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και έξυπνο και φαντάζομαι η έκδοση για PSN θα είναι ακόμα καλύτερη με καινούριες ιδέες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation 3 Sony

PlayStation 3: Ενημέρωση λογισμικού 16 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Παρά το γεγονός ότι δεν πωλείται στα καταστήματα από το 2017 και έχει ήδη δύο διαδόχους, το PlayStation 3 κυκλοφορεί μία ενημέρωση λογισμικού που είναι διαθέσιμη για λήψη.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.