Crysis Trilogy: Διαθέσιμη στο Xbox One μέσω EA Access

, Crysis Trilogy: Διαθέσιμη στο Xbox One μέσω EA Access

Μετά την ανακοίνωση πως η Remastered έκδοση του Crysis θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος για PlayStation4, Xbox One, PC και Nintendo Switch, η εταιρεία προχώρησε σε μία άλλη κυκλοφορία, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της υπηρεσίας EA Access.

Η τριλογία Crysis είναι διαθέσιμη πλέον και στο Xbox One, τουλάχιστον για τους συνδρομητές της υπηρεσίας EA Access. Οι τίτλοι δεν είναι επανεκδόσεις, αλλά οι αρχικές εκδόσεις του Xbox 360, διαθέσιμες στο νεότερο σύστημα μέσω backwards compatibility. Η συλλογή περιλαμβάνει τα Crysis, Crysis 2 και Crysis 3, με το Xbox One να κάνει upscale την ανάλυση των παιχνιδιών.

Η υπηρεσία EA Access είναι διαθέσιμη στο Xbox One έναντι 3,99€ ανά μήνα ή 24,99€ ανά έτος. Ήδη στην υπηρεσία συμπεριλαμβάνονται τίτλοι όπως όλα τα παιχνίδια Mass Effect, Anthem, Star Wars: Battlefront II και Titanfall 2, με τους χρήστες να έχουν έκπτωση 10% στην αγορά οποιουδήποτε παιχνιδιού περιλαμβάνεται στην υπηρεσία.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.

Games featured PlayStation 4 PlayStation 5

Soul Hackers 2: Νέο trailer

Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer για το Soul Hackers 2 που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο Αύγουστο.