Cyberpunk 2077: Νέα καθυστέρηση, κυκλοφορεί τελικά Νοέμβριο

, Cyberpunk 2077: Νέα καθυστέρηση, κυκλοφορεί τελικά Νοέμβριο

Από το 2019 περιμένουμε να δούμε το Cyberpunk 2077, το πολυαναμενόμενο RPG video game της CD Project Red, στο οποίο έχει δώσει τον χαρακτήρα του ο δημοφιλής ηθοποιός Κιάνου Ριβς. Η κυκλοφορία του αναβάλλεται συνεχώς, κάτι που έγινε γι’ ακόμα μια φορά.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω του λογαριασμού του εν λόγω παιχνιδιού στο Twitter, η εταιρεία προγραμματισμού και κυκλοφορίας του αποφάσισε να μην το λανσάρει στην αγορά στις 17 Σεπτεμβρίου, προηγούμενη ημερομηνία που είχε ορίσει, αλλά στις 19 Νοεμβρίου.

Αιτία, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της CD Project Red, είναι ότι το παιχνίδι δεν είναι ακόμα έτοιμο για κυκλοφορία, αν και έχει ολοκληρωθεί από πλευράς περιεχομένου και gameplay. «Έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 από τις 17 Σεπτεμβρίου στις 19 Νοεμβρίου.

Όσοι είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο που φτιάχνουμε τα παιχνίδια, γνωρίζετε πως δεν κυκλοφορούμε κάτι, αν δεν είναι έτοιμο. “Έτοιμο όταν θα έχει τελειώσει”, δεν είναι απλά μια φράση που λέμε επειδή ακούγεται σωστή, είναι κάτι που ζούμε, ακόμα κι αν είμαστε ζεστοί γι’ αυτό.

Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Cyberpunk 2077 έχει ολοκληρωθεί, τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και το gameplay. Οι αποστολές, οι κομμένες σκηνές, οι ικανότητες και τα περιεχόμενα, όλες οι περιπέτειες στο Night City, είναι όλα εκεί.

Αλλά με τέτοια αφθονία περιεχομένου και συνυφασμό των πολύπλοκων συστημάτων, πρέπει να εξετάσουμε τα πάντα λεπτομερώς, να ισορροπήσουμε τη μηχανική του παιχνιδιού και να διορθώσουμε πολλά bugs.

, Cyberpunk 2077: Νέα καθυστέρηση, κυκλοφορεί τελικά Νοέμβριο

Ένας τεράστιος κόσμος σημαίνει έναν τεράστιο αριθμό πραγμάτων, που πρέπει να τα διορθώσεις και θα ξοδέψουμε τον επιπλέον χρόνο για να κάνουμε ακριβώς αυτό. Αυτή την εβδομάδα, δημοσιογράφοι απ’ όλον τον κόσμο ξεκινούν να παίζουν ανεξάρτητα το παιχνίδι.

Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις γνώμες τους, καθώς επίσης και να δούμε τις αντιδράσεις τους, όταν θα δημοσιεύσουν τα previews, αφού βγάλουμε στον αέρα το Night City Wire στις 25 Ιουνίου.

Ελπίζουμε αυτό να ικανοποιήσει λίγη από την πείνα σας για το παιχνίδι, καθώς δουλεύουμε για να το έχουμε έτοιμο τον Νοέμβριο», αναφέρει η ανακοίνωση της CDPR, η οποία έχει την υπογραφή του συνιδρυτή της, Μάρτσιν Ιβίνσκι, και του επικεφαλής στούντιο, Άνταμ Μπαντόφσκι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν η εν λόγω καθυστέρηση θα επηρεάσει το πλάνο για κυκλοφορία του video game και στις next-gen κονσόλες, τα PlayStation 5 και Xbox Series X, τη στιγμή που σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.