Cyberpunk 2077: Νέο trailer με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves

Το Cyberpunk 2077 της CD Project Red ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι που είδαμε στην E3 2019 στο Λος Άντζελες. Το παιχνίδι της εταιρείας που κρύβετε πίσω από το The Witcher 3 έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό και νέο trailer κατά την διάρκεια της gaming έκθεσης έβαλε “φωτιά” στο Microsoft Theater που έγινε η παρουσίαση αφού στο βίντεο εμφανίστηκε ένα γνώριμο πρόσωπο του Hollywood, ο Keanu Reeves γνωστός για τις ταινίες John Wick και Matrix.

Μετά το τέλος του trailer ο ίδιος ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην σκηνή και μίλησε περισσότερο για το παιχνίδι. Αν και άγνωστη η ταυτότητα του ήρωα μέχρι τώρα, μίλησε για το πως οι επιλογές του παίχτη θα επηρεάζουν συνολικά το παιχνίδι και την εξέλιξη του.

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Νέο trailer με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves

Προς έκπληξη όλων η CD Project Red αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου μεγάλου παιχνιδιού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 και μπορείτε ήδη να το προ-παραγγείλετε τόσο από το Steam όσο και από το Epic Games Store.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Αυτό που αναφέρετε μόνο το Witcher 3 ως τίτλο των CDPR δεν το κατάλαβα ποτέ. Και τα Witcher 1&2 ήταν μπροστά από την εποχή τους. Άσχετα αν το Witcher 1 δεν είχε τόση απήχηση και το Witcher 2 δεν έφτασε τα αστρονομικά επίπεδα του Witcher 3. Και τα 3 παιχνίδια της σειράς Witcher είναι φοβερά κατορθώματα των CDPR. Το 3 απλά ήταν το πιο καινούριο και αυτό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

nektarios

Ετσι να συνηθίζει η ανθρωπότητα εχεις τσιπακι για εκκινώ εχεις τσιπακι για το αλλο, τη σόι ανθρωπος των σπηλαιων εισαι εσυ χωρις τσιπακι τεχνητής νοημοσύνης, ο ελον μασακ το ιδολο μας, μας ειπε οτι εαν δεν βαλουμε τσιπακι στο κεφαλι με τεχνητη νοημοσινη θα καταλήξουμε απαρχαιωμένοι και δεν θα μπορουμε να βρουμε δουλια γιατι δεν θα ειμαστε ανταγωνιστικοί σε σύγκριση με τα cyborg, τέτοια θα ειναι η ηλιθιότητα των ανθρωπων δεν θα μπορουνε να σκεφτούνε απο μονοι τους και να αμφισβητήσουν τους ήρωες που καποιοι έφτιαξαν για αυτους

nikos2018

Καταλαβαίνω που το πας (ήδη έχουμε τρελή επιμονή των ΗΠΑ για βιομετρικό τσιπ σε υποχρεωτικά καινούργιες ταυτότητες παντού) αλλά…. εδώ video game είναι φίλε μου και έχει απίστευτες υπερβολές science fiction και μπόλικη φαντασία από τους δημιουργούς του.

Άσε που μέχρι να γίνουν αυτά (αν γίνουν) εσύ και τα εγγόνια των παιδιών σου θα έχουν αποδημήσει εις Κύριον….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games E3 2019

Borderlands 3: Αποκαλύφθηκε στην E3 2019 μαζί με gameplay demo

Μετά από 7 χρόνια η Gearbox αποκάλυψε το Borderlands 3 στην E3 2019 μαζί με gameplay demo των 10 λεπτών με τον ήρωα Maze.

Games E3 2019

Elden Ring: Το νέο παιχνίδι της FromSoftware σε συνεργασία με τον George R.R. Martin

Το Elden Ring είναι το νέο παιχνίδι της FromSoftware το οποίο θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με τον διάσημο συγγραφέα George R.R. Martin.

Games E3 2019

Doom Eternal: Νέο trailer στην E3 2019 από την Bethesda

Νέο trailer για το Doom Eternal μαζί με gameplay αποκάλυψε η Bethesda κατά την διάρκεια παρουσίασης της στην E3 2019.

Smartphones E3 2019 Ubisoft

UPlay+: Η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft και ο συνδυασμός της με τη Google Stadia [E3 2019]

Οι εταιρείες δημιουργούν συνδρομητικές υπηρεσίες κάθε είδους, και η τελευταία μόδα είναι οι gaming συνδρομές. Σε τι διαφέρει λοιπόν η UPlay+;