Cyberpunk 2077: Τα PlayStation 4 και Xbox One φταίνε για την καθυστέρηση

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Τα PlayStation 4 και Xbox One φταίνε για την καθυστέρηση

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η καθυστέρηση του Cyberpunk 2077 οφείλεται στις εκδόσεις για το PlayStation 4 και το Xbox One. Αυτή η ανακοίνωση έγινε σε ένα συνέδριο επενδυτών της εταιρείας, όπου ο Adam Kiciński γνωστοποίησε πως υπάρχει πρόβλημα στις επιδόσεις των τρεχόντων συστημάτων.

Συγκεκριμένα, ο Adam Kiciński δήλωσε:

Το Cyberpunk 2077 είναι έτοιμο για το PC και τρέχει εκπληκτικά στις κονσόλες νέας γενιάς, οπότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην κανονική ημερομηνία του στις εν λόγω πλατφόρμες. Όμως, αν και το παιχνίδι είναι πιστοποιημένο για τις τρέχουσες προτάσεις των Sony και Microsoft (PlayStation 4 και Xbox One αντίστοιχα), μερικά ακόμα optimization για ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο παιχνίδι χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

Βέβαια, πέραν των παραπάνω, ο Kiciński γνωστοποίησε στους επενδυτές ότι αυτές οι τελευταίες μέρες θα βοηθήσουν στο να εξαλειφθούν όλα τα bugs και τα προβλήματα στις επιδόσεις που αντιμετωπίζει ο τίτλος στα PlayStation 4 και Xbox One, κάτι που ελπίζουμε να ισχύει. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε περίπου ενάμιση μήνα ακόμα για να ξέρουμε σίγουρα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Αυτά είναι δικαιολογίες… Αν θέλουν μπορούν να κάνουν παπάδες και στα τωρινά μηχανήματα.. Απαράδεχτες δηλώσεις χωρίς κανέναν νόημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.