Cyberpunk 2077: Θαυμάστε το σε Xbox Series X και Xbox One X [Βίντεο]


Αν και γνωρίζουμε ότι θα καθυστερήσει, η CD Projekt RED μας προσφέρει ένα δεκάλεπτο βίντεο του Cyberpunk 2077 να τρέχει σε Xbox Series X και Xbox One X. Το studio φροντίζει να μας δείξει footage από μία αποστολή που θα υπάρχει στο τελικό παιχνίδι, ενώ στο πάνω μέρος φαίνεται από ποια κονσόλα είναι το gameplay που βλέπουμε.

Αυτό που μας θυμίζει το εν λόγω βίντεο είναι πως η έκδοση του Cyberpunk 2077 για το Xbox Series X θα είναι η backwards compatible έκδοση του Xbox One X. Μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, θα βγει ένα νέο update που θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της νέας γενιάς. Επίσης, αντίστοιχα η έκδοση του PlayStation 5 θα είναι η έκδοση του PlayStation 4 Pro, μέχρι τουλάχιστον να βγει το update.

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Θαυμάστε το σε Xbox Series X και Xbox One X [Βίντεο]

Μπορεί να μη βλέπουμε μεγάλη διαφορά στον οπτικό τομέα του Xbox One X, βλέπουμε κάποια frame drops και tearing στο βίντεο, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως θα είναι οι επιδόσεις στις βασικές εκδόσεις των Xbox One και PlayStation 4. Όπως και να έχει πάντως, αν όλα πάνε καλά, το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.

Games Microsoft Xbox Xbox Series X

Αυξημένες οι τιμές στις κονσόλες Xbox Series X / S στη Σουηδία

Η Σουηδία είναι η τελευταία χώρα που “υποφέρει” από την αύξηση των τιμών των προϊόντων Xbox που ανακοίνωσε η Microsoft πέρυσι.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.