Days Gone: Θα φτάνει έως και 60fps σε 4K ανάλυση στο PlayStation 5

Days Gone, Days Gone: Θα φτάνει έως και 60fps σε 4K ανάλυση στο PlayStation 5

Ένα από τα κορυφαία αποκλειστικά παιχνίδια της Sony, το Days Gone, θα αναβαθμιστεί και θα φτάνει έως και 60fps σε δυναμική ανάλυση 4K στο PlayStation 5. Οι πληροφορίες ήρθαν από την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Bend Studio, με τον τίτλο να αναβαθμίζεται πλήρως και εντελώς δωρεάν για την επερχόμενη κονσόλα της Sony.

Επίσης, το Days Gone θα υποστηρίζει μεταφορά των save αρχείων σας μεταξύ του PlayStation 4 και του PlayStation 5, οπότε θα μπορείτε να συνεχίσετε από το σημείο που είχατε μείνει στην προηγούμενης γενιάς κονσόλα. Βέβαια, αυτό γεννά ακόμα παραπάνω ερωτήματα για την απόφαση της Insomniac να μη μεταφέρει τα saves στο Spider-Man: Miles Morales, όμως πολύ πιθανόν να μη μάθουμε ποτέ τους λόγους.

Το Days Gone κυκλοφόρησε το 2019 για το PlayStation 4 και προσφέρει μία post-apocalyptic εμπειρία, με ορδές από ζόμπι να σας κυνηγούν, ενδιαφέρουσα ιστορία και έναν μεγάλο κόσμο προς ανακάλυψη. Όσοι έχετε ήδη το παιχνίδι απλά θα πρέπει να το κάνετε εκ νέου εγκατάσταση στο PlayStation 5, ενώ θα δείτε και το σχετικό patch που θα προσφέρει 4K και 60fps.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aggelos

Άλλο ΕΩΣ 60 fps σε 4k και άλλο σταθερά 4k/60 fps που έχει το xbox series X.

Pol

Το Days Gone στο οποίο αναφέρεται το άρθρο, δεν υπάρχει στο XBOX Series X, φίλε. Είναι αποκλειστικό.

Γιάννης

Το να συγκρίνεις το ps5 με το series X είναι σαν να συγκρίνεις τον exynos 990 με τον Snapdragon 865. Ότι και να κάνει το PlayStation πάντα θα είναι 2 σκαλοπάτια πιο κάτω γιατί είναι 20-30% πιο αδύναμο.

SUPS 👨‍⚖️

ρε τη παλευετε?ο ανθρωπος λεει οτι το παιχνιδι ειναι exclusive στο PS και εσεις πετατε το xbox εχει 4κ /60..σαν να ρωταει καποιος τι καιρο εχει σημερα στην Αθηνα και εσεις να λετε στη Μοσχα εχει 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.