Devil May Cry 5: Υποστήριξη ray tracing σε next-gen, όμως με επιπτώσεις

Devil May Cry 5, Devil May Cry 5: Υποστήριξη ray tracing σε next-gen, όμως με επιπτώσεις

Φαίνεται πως η next-gen έκδοση του Devil May Cry 5 θα μπορεί να προσφέρει ray tracing, όμως με επιπτώσεις στην ανάλυση και το framerate. Συγκεκριμένα, η Special Edition του παιχνιδιού, που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά για Xbox Series X και PlayStation 5 την ημέρα της κυκλοφορίας τους, θα προσφέρει διάφορα modes για να διαλέξουν οι παίκτες.

Οι παίκτες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν και το ray tracing στις next-gen κονσόλες τους, όμως θα μπορούν να διαλέξουν είτε 4K ανάλυση με 30fps είτε FHD ανάλυση στα 60 fps σε αυτή την περίπτωση. Αν πάλι δε σας ενδιαφέρει βέβαια το RT, μπορείτε να απολαύσετε το Devil May Cry 5 σε 4K ανάλυση στα 60fps, ή σε έως και 120fps με χαμηλότερη ανάλυση, την οποία δε διευκρινίζει προς το παρόν η Capcom.

Το DMC 5 δεν είναι το μόνο παιχνίδι που θα έχει επιπτώσεις στην ανάλυση της εικόνας σε περίπτωση ενεργοποίησης του ray tracing. Από την άλλη, αν και σημαντικότερα δυνατές, είναι ανησυχητικό το να μη μπορούν να φτάσουν οι next-gen κονσόλες τα 60fps σε 4K ανάλυση με ray tracing. Βέβαια όσο περνάει ο καιρός και βλέπουμε παιχνίδια ειδικά ανεπτυγμένα για τα νέα συστήματα θα δούμε και αρκετές βελτιώσεις.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.